washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Και τί πλερώνει το να παλεύεις με τους ιλίγγους σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ...και η Σαλονίκη ήταν κόντρα θάλασσα δλδ; η εγχρωμη δεν εχει προβλημα!που το ειδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εσύ είσαι αυτός με τους γκρίζους κροτάφους, πίσω απ' τη μηχανή; Πάνω δεξιά, υπαρχει μία με περίεργη ρωμαϊκή μύτη που έπαιρνε πολύ καλές πόζες, αλλά ζούσε τόσο έντονα τη μουσική που δεν τόλμησα να τη σημαδέψω με την κάμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ...και η Σαλονίκη ήταν κόντρα θάλασσα δλδ; Εσύ είσαι αυτός με τους γκρίζους κροτάφους, πίσω απ' τη μηχανή; Το πόδι είν' αληθινό; ...όταν λες "τώρα", η ανταπόκριση (μετά του φωτορεπορτάζ) είναι live...; ...Άντε και με τρόμαξες. Να σου πω, τα επιπλωμένα εκεί, έχουν και δικά τους αλεξίπτωτα - ή...; ...θες να πεις ότι είσαι construction worker, κι ότι δουλεύεις εκεί απάν' δεμένος ή γουατέβερ (χωρίς τεσπα ανάγκη αλεξιπτώτου τελικά; ) Και τί πλερώνει το να παλεύεις με τους ιλίγγους σου; έκοψε τα σεντόνια σε κουρελάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι καλή φωτογραφία, αλλά αντικατοπτρίζει τον τρόπο σκέψης μου: Δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία. Ούτε resize δεν της έκανα για να φαίνονται όλες θερμίδες του περιεχομένου της: Υπόκεινται σε επεξεργασία, τη χωνεύω τώρα./ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι καλή φωτογραφία, αλλά αντικατοπτρίζει τον τρόπο σκέψης μου: Δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία. Ούτε resize δεν της έκανα για να φαίνονται όλες θερμίδες του περιεχομένου της: Υπόκεινται σε επεξεργασία, τη χωνεύω τώρα./ ειναι λιγο αποκρουστικη η δευτερη.εμενα τουλαχιστον μου εκοψε την ορεξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Λες για τα σαλάκια μου πάνω στο κουταλάκι, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Λες για τα σαλάκια μου πάνω στο κουταλάκι, ε; οχι.τι ειναι αυτο το πραγμα?στρουντελ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ποια σαλακια ρε, φαινεται σαν να 'χει μικρα σκουλικακια στην κορυφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Mailaender Apfeltorte, στρουντελοφέρνει. Δεν ξέρω πως σας φαίνεται εσάς, αλλά από γεύση γ@μάει. (συμπέρασμα, η φωτογραφία δεν κατάφερε να μεταφέρει το μήνυμα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Mailaender Apfeltorte, στρουντελοφέρνει. Δεν ξέρω πως σας φαίνεται εσάς, αλλά από γεύση γ@μάει. (συμπέρασμα, η φωτογραφία δεν κατάφερε να μεταφέρει το μήνυμα.) αρε ειμαι μεγαλος σεφ! κατι σαπια ζομπι του φουλτσι μου θυμισε οντως... αυτοι οι γερμανοι ρε πουστη μου παντου το βαζουν το μηλο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Κατάφερε. Πω. *σάλια* Στο μεταξύ τι συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις για την ψυχοσύνθεση ενός ατόμου που ο τρόπος σκέψης του αντικατοπτρίζεται από έναν ιπτάμενο γλάρο και μία μηλότουρτα; Είμαι εξωφρενικά κουρασμένη για να προσπαθήσω να φανταστώ. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ μέσα στην πείνα της στιγμής είναι ότι η συγκεκριμένη μηλότουρτα θα σε ελευθερώσει. *(Εικασίες δεκτές μόνο από τον φρένζυ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ας βαλουμε και καμια φωτο.πανοραμικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μαλάκα και δεν μπορεί να φανταστείς πως κυκλοφορώ... με τζόκεϊ που έχει λογότυπο: 國立成功大學 近海水文中心 να δούμε τι θα γράψει ο λευτέρης όταν γυρίσει από τα τσίπορα, τώρα που έχω βάλει σπόιλερς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 να δούμε τι θα γράψει ο λευτέρης όταν γυρίσει από τα τσίπορα, τώρα που έχω βάλει σπόιλερς Θα αφρίσει. Btw το μήνυμα του insomniak θέλει να μας πει πως το πουλί του είναι γλυκό. Και περιέχει πολλές θερμίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα