Virtuous Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Να σας παρουσιάσω και εγώ, ένα photoblog που φτιάξαμε για την πόλη μας, την Λάρισα. Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας για την περιοχή της Λάρισας. www.larissaview.gr Περιμένω τις εντυπώσεις σας.
Virtuous Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Να σας παρουσιάσω και εγώ, ένα photoblog που φτιάξαμε για την πόλη μας, την Λάρισα.Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας για την περιοχή της Λάρισας. www.larissaview.gr Περιμένω τις εντυπώσεις σας. Καλημέρα. Είδα ότι μπήκατε κάποια άτομα στο larissaview.gr και του ρίξατε μια ματιά. Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου γράψει την γνώμη του σχετικά με το photoblog για την πόλη της Λάρισας. Επίσης θα ήταν ενδιαφέρον να μου πείτε τι πιστεύετε πως μπορεί να βελτιωθεί στο site. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την συμμετοχή σας.
insomniaK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Κάνε κάτι με την εναλλαγή των φωτογραφιών. Είναι που είναι βαλμένες χωρίς σειρά, όταν είναι σε full screen να μπορεί ο χρήστης να πάει στην επόμενη με κάποιον τρόπο χωρίς να πρέπει να πάει στο γενικό ευρετήριο των φωτογραφιών. Μετά της 3-4η φωτογραφία το έκλεισα.
status Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Winter feeling Τη λες ρε ανώμαλε με 31 βαθμούς winter feeling?
MsquitoPrincess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί να την τράβηξε άλλη μέρα και συ ρε.
status Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί να την τράβηξε άλλη μέρα και συ ρε. Έχεις δίκιο.. Μάρκα φωτ/κής μηχανής: Sony Ericsson Ημερομηνία λήψης: 2010:10:10 18:45:08 Μοντέλο φωτ/κής μηχανής: W595 Το παίρνω πίσω.:Ρ
john2gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι σημερινή ρεεεεε, χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Με το a/c είμαι όλη μέρα σήμερα
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι σημερινή ρεεεεε, χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Με το a/c είμαι όλη μέρα σήμερα Τι; εγώ έχω 10 μέρες περίπου που ανάβω καλοριφέρ. Κρήτη είσαι ε;
MsquitoPrincess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Κρήτη είναι κι αυτός κι ο στάτους κι εγώ. Και πριν λίγο άκουγα τζιτζίκια. Οκτώβρης. Βράδυ. Τζιτζίκια. Find the odd one out.
Virtuous Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Κάνε κάτι με την εναλλαγή των φωτογραφιών. Είναι που είναι βαλμένες χωρίς σειρά, όταν είναι σε full screen να μπορεί ο χρήστης να πάει στην επόμενη με κάποιον τρόπο χωρίς να πρέπει να πάει στο γενικό ευρετήριο των φωτογραφιών. Μετά της 3-4η φωτογραφία το έκλεισα. Ειναι στα σχεδια μας να το υλοποιησουμε. Το εβαλα πιο ψηλα στην λιστα μετα την συμβουλη σου. Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Μπορείτε να δείτε πλέον το photoblog larissaview.gr με την χρήση πλοήγησης κατά την προβολή των φωτογραφιών. Αν υπάρχει κάποια άλλη ίδεα για την βελτιστοποίηση του larissaview θα με ενδίεφεραι να την ακούσω. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2010 από Virtuous
leftermann Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 από χθεσινή εκδρομούλα, βαθιά στο καστανόδασος των βουνών της Δράμας.
Ceridwen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 δηλαδή πόση ώρα είναι αυτό από την πόλη; Πωλείται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα