Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τον γάμο δεν τον αποκλείω πάντως. Είναι καλή δικαιολογία για ένα γαμήλιο ταξίδι στην Πολυνησία!:-D

Εγώ (<--- Βρες το λάθος της πρότασης) το σκέφτομαι για Νέα Ζηλανδία, ελαφρώς Αυστραλία, Τασμανία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε αυτός θέλει να παντρευτεί για να πάει Πολυνησία. Επιμένεις να πάει; Ε;

Υποθέτω ότι έχει κάτι στο μυαλό του που απλά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε όσοι δεν έχουμε πάει Πολυνησία ή έστω δε γνωρίζουμε το δίκαιό της. (το σωσα;)

Γιατί με κατακρίνεις ρε συ leftermann; Και παιδιά θέλω να κάνω. Αν πουλήσω τα δυο πρώτα, εξασφαλίζω χλιδάτο ταξιδάκι στην Άπω Ανατολή!! :P:p

Σοβαρά τώρα, κι η υποψήφια νύφη τα ίδια μυαλά κουβαλάει. Στις Αφρικές αυτή με κουβάλησε για να καταλάβεις.

Απλώς, Πολυνησία σκέτοι δεν πάμε. Αν μας λούσουν με δώρα φίλοι και συγγενείς, μπορεί να μείνουν και μερικά χιλιάρικα για να πάμε. Αφού θα γίνει που θα γίνει κάποια στιγμή ο γάμος, ας τον συνδέσουμε και με κάτι πιο ευχάριστο από τις γραφικότητες που συνοδεύουν την ημέρα και τις οποίες αντιπαθώ σφόδρα!

καλά όλα αυτά που λες. Η μαλακία είναι ότι, αν παντρευτείς, μετά θα είσαι παντρεμένος.

Πλάκα κάνω βρε. Πιο ωραίο πράγμα από τον γάμο δεν έχει.

Να σας βρήκα και το νέου σου σπίτι, Φίλιππε!

44713686.jpg

Δική μου η φωτογραφία (όχι καλή), αλλά για να μη σβηστούν τα σχόλια.

Στη δική μου περίπτωση, εύχομαι να ξενερώσει με την Τασμανία διότι θέλει να μετακομίσουμε κείθε χάμο...

Σταμάτα εσύ. Μου έχουν σχεδόν δημιουργηθεί ψυχολογικά. Έχω να το ψάξω μια βδομάδα τώρα, αλλά ο ψυχαναγκασμός θα με κάνει να το βρω. Ξέρε το.

Και μετά θα μου πεις πώς προφέρεται το νικ.-

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα σας παιδια.

Καταρχην ειδα μεσα σε αυτο το θεμα πολυ ωραιες φωτογραφιες και θα ηθελα να πω ενα μπραβο σε αυτους που τις αποθανατησαν.

Θα ηθελα να ρωτησω τους διαχειριστες αν επιτρεπεται να βαλω συνδεσμο για ενα photoblog που εχουμε φτιαξει με φωτογραφιες απο το νομο Λαρισας.

Ειναι κατι που εγινε απο χομπι και δεν υπαρχει καποιο κερδος απο αυτο.

Σας ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...