Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Φολα φιλαδέλφια είμαστε!!! δεν πιστευω να βλέπεις και κερλινγκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι δεν ετυχε Αλλα το hockey ειναι το αγαπημενο μου σπορ. Αγριο, γρηγορο και δυσκολο. Ακρως θεαματικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα. Ορίστε και μερικές από τις δικιές μου: Τορόντο Νιαγάρας Κεμπέκ Νέα Υόρκη Κάιρο Νοσοκομείο (!) στην Ουγκάντα Μεταφορές προϊόντων - Τανζανία Εξελιγμένες μεταφορές προϊόντων - Τανζανία Κωνσταντινούπολη Βρυξέλλες Αίτνα Βαρκελώνη Παρίσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 @^: Δεν ανοίγετε ταξιδιωτικό γραφείο με τον lucifer; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέχρι να έρθει Μάρτιος, με έχει στο στεγνό ρε. Τανζανία και Ουγκάντα, really? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Nαι τοτε στην εξορία εκει τον έστειλαν.. Ζηλευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί, τον Μάρτιο τι θα γίνει; Καμιά Ανταρκτική; 'Ορεξη για δουλειά να έχει κανείς και να μην έχει ως υπέρτατη αξία τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι και υπάρχουν πάμπολλες ευκαιρίες για μακρινά ταξίδια. Α, Λούσι, σου ρίχνω και κάποια χρόνια, ε. Όλα τα παραπάνω έγιναν από τα 25 μου και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Καλή φάση, εγώ τα 'χω κάνει τα τελευταία 5, μου δίνεις κουράγιο. Μάρτιο έχει νότια Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Καλή φάση, εγώ τα 'χω κάνει τα τελευταία 5, μου δίνεις κουράγιο.Μάρτιο έχει νότια Αμερική. Αυτά είναι! Άντε να τελειώσω κι εγώ τον στρατό, να μαζέψουμε κανά λεφτό να δούμε μέχρι πού μας πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 τς τς. Αντί να κοιτάξουν να παντρευτούν να κάνουν κάνα κουτσούβελο, μόνο τα ταξίδια σκέφτονται. Νεολαία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 τς τς. Αντί να κοιτάξουν να παντρευτούν να κάνουν κάνα κουτσούβελο, μόνο τα ταξίδια σκέφτονται. Νεολαία... χαχαχα μιλάει το θύμα χεχεχε :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Τον γάμο δεν τον αποκλείω πάντως. Είναι καλή δικαιολογία για ένα γαμήλιο ταξίδι στην Πολυνησία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Τον γάμο δεν τον αποκλείω πάντως. Είναι καλή δικαιολογία για ένα γαμήλιο ταξίδι στην Πολυνησία! Για ρώτα το έτερων σου ήμισυ πρώτα..:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Τον γάμο δεν τον αποκλείω πάντως. Είναι καλή δικαιολογία για ένα γαμήλιο ταξίδι στην Πολυνησία! ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτσε ρε συ, Μαδρίτη σκατά, Πολυνησία σκατά, μόνο το Βερολίνο εινωραίο δηλαδή; Εγώ ψηφίζω να πάει. Χμ. Με παρέα μάλλον =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα