freedubus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αποφεύγω το buratta με τις φακές. Μου σκάει τρελό κλανίδι μετά. Μόνο feta cheese ή ρέγγα ή ΛΑΚΕΡΔΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Πω ρε σταματήστε βραδιάτικα με τα φαγητά, αμάν ρε φρι !:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Θες να ανεβάσω μια φωτό με το τι έφαγα για βράδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Θες να ανεβάσω μια φωτό με το τι έφαγα για βράδι; Κοίτα ντολμαδάκια ψεύτικα έφαγα αλλά η ρέγγα μου κάνει γούστο τωρα! Hit me! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι... Κριμα που δεν εβγαλα το Salmonακι πριν το καταβροχθισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ξαναπεράστε από το ποστ , έβαλα σχόλια που εξηγούν που και τι είναι η καθεμία και μερικές ακόμη από Σαν Τζιμινιάνο. Εευχαριστώ. @chill Έχω κι εγώ φωτό να σπρώχνω τον πύργο Είναι κρίμα πάντως που αυτή η φανταστική τοποθεσία με τα όμορφα κτίρια (πχ το μεγαλύτερο βαπτιστήριο της Ιταλίας απ'ότι μου έχουν πει) να είναι γνωστή μόνο από το χαζοπύργο. Και το καλύτερο για το τέλος.. Ήταν στο τραίνο προς Πάρμα. Τί σας θυμίζει; Μα ελάτε... Η ομοιότητα ήταν εκπληκτική... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2010 από Pantelwolf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 πάντελ, σου έγλειψε και το μάγουλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ματημπαναγια ιδιος ηταν. Τον έχω και σε προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 αχαχαχαχχα τελειο!!! αντε τυχερουληδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα ρε που μοιάζει ο πακιστανός με τον Μάγιερς. (αυτός δεν είναι; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Fred Armisen, ο Mi Scusi στο Eurotrip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 κλασσικό ιταλικό τρένο, το παττερν στον τοίχο απλά δεν υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Flying to Ιμπίθα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Flying to Ιμπίθα: Στο διάολο να πας. nice :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Φχαριστώ βλόκαζ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα