dermitzos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλη μια που τράβηξα με κινητό πριν καμιά ώρα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Luci που εισαι τωρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Κοπεγχάγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μερικές απ' τις Ευρωπαϊκές αγαπημένες μου: Βλεποντας αυτη κατι θυμηθηκα... Αργει η 19 Νοεμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Βλεποντας αυτη κατι θυμηθηκα... Αργει η 19 Νοεμβρη Είναι η 2η πικ που ποστάρω και λένε πως θυμίζει ασάσηκρή. Η πρώτη τους θύμιζε το synchronize view: Kasrith, ΓΑΜΑΤΗ.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι η 2η πικ που ποστάρω και λένε πως θυμίζει ασάσηκρή.Η πρώτη τους θύμιζε το synchronize view: Kasrith, ΓΑΜΑΤΗ.- Στις 2 του προηγουμενου μηνυματος μου, δεν απλα οτι "θυμιζει" ειναι οτι ταιριαζουν απολυτα ο τρουλος, το καμπαναριο, και ο πυργισκος του καστρου (αν και ειναι λιγο μακρυτερα στη real photo). Σωστη αποτυπωση οι κυριοι developers του game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Τραβηγμενη περσυ, απο την σκεπη ενος κτιριου που δουλευαμε. Τωρα εχει αλλαξει ολιγον τι, μιας και κατω δεξια η χωματερι εχει μετατραπει σε θεμελια κτιριων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλύτερα έτσι, ουρμπανιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ας καταθέσω κι εγώ μερικές από τας καλοκαιρινάς μου διακοπάς στην εξωτική Νέα Πέραμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Υποβρύχιος ρομαντισμός. Αυτή που σκάει το κυματάκι στην παραλία το σούρουπο είναι uber ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ας καταθέσω κι εγώ μερικές από τας καλοκαιρινάς μου διακοπάς στην εξωτική Νέα Πέραμο. Οι σχηματισμοί των συννεφων ονομάζονται χελμχολτζ σταμπίλιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πάμε λίγο Γιουγκοσλαβία και Γερμανία! Βελιγράδι,Μόσταρ,Σπλιτ,Φρανκφούρτη,Wiesbaden! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ένα resize θα ήταν ότι πρέπει αλλά αντιλήφθηκα μετά το upload το μέγεθος της κάθε μιας Στην επόμενη φουρνιά....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μερικές από Ιταλία Δεν είμαι ο καλύτερος φωτογράφος, έκανα ότι μπορούσα Σημειώματα των ερωτευμένων στη Βερόνα στο (και καλα) σπίτι της Ιουλιέττας Πλημμυρισμένη Πλατεία Αγ. Μάρκου, Βενετία Το νερό μέσα σε λίγες ώρες ήταν μέχρι το γόνατο! Μας έβγαλαν Εξέδρες για να περνάμε! Random Βενετία Η γέφυρα Ριάλτο όπως φαίνεται από τη γόνδολα Random Βενετία Η γέφυρα των στεναγμών με την αηδιαστική διαφήμηση του Bulgari Random Βενετία Random Βενετία Random Βενετία Τοπίο στην Τοσκάνη Τεχνική με μάρμαρο στο πάτωμα του καθεδρικού στη Σιένα. ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ εντυπωσιακό. Lovely Siena Η επέλαση των τουριστών, Σιένα κεντρική πλατεία Ρώμη, random artist Πιζα, στην πιατσα μιράκολο, πρώτη μούρη ο καθεδρικός,στο βάθος ο πύργος Το φημισμένο φυτεμένο πυργάκι στη Λούκα Αμφιθέατρο, Λούκα Σκόπιο Ντελ Κάρο, Κυριακή Πάσχα, Φλωρεντία Φλωρεντία από ψηλά Πόντε Βέκιο, Φλωρεντία Random Φλωρεντία Μπολόνια Κέντρο Μπολόνια χαρακτηριστικό χρώμα σπιτιών Μπολόνια, Άγαλμα Ποσειδώνος, Κεντρική πλατεία Και μερικές ακόμη από Σαν Τζιμινιάνο κατόπιν request Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2010 από Pantelwolf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα