kaci Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Mια από τις αγαπημένες μου: Tα φώτα του Hilton καθώς περνούσα με ταχύτητα μια νύχτα.
Melissa_virus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Η πρώτη είναι απο Λαμία. Όπως και η δεύτερη. Ήταν από μια εξεταστική. Είπα να διαβάσω το βράδυ... Και το πρωί για χαλάρωση βγήκα στο μπαλκόνι και είδα αυτό: Αυτό το γλυκό κυματάκι είναι απο κάποιο πλοίο όταν πήγαινα Ύδρα: Αυτός ο φάρος είναι προς Πόρο... Μέσα απο το πλοίο μου άρεσε και τον έβγαλα photo:
Melissa_virus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα σε 3ς εκδόσεις έχω εδώ από τον Πόρο: Μετά πάμε στην προχτεσινή πανσέληνο από Μυτιλήνη. Μια καλή προσπάθεια απο ψηφιακή φωτογραφική για νυχτερινή λήψη. Από παραλία τραβηγμένη
Melissa_virus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέσα από πλοίο πάλι, προς Ύδρα Ακόμα ένα φεγγαράκι δεν θυμάμαι πότε. Να ξεφυτρώνει πίσω απο το βουνό. Από Μυτιλήνη και αυτή η photo. Μυτιλήνη-Κόλπος την Γέρας Στο ίδιο μέρος - Η αγαπημένη μου photo Ένας μικρός φάρος καθώς μπαίνεις με το πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
Melissa_virus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Ένα δεντράκι προς Αράχοβα. Μια συμπαθητική πεταλουδίτσα στο εξοχικό μου Και 2 περίεργα δέντρα που συνάντησα σε έναν περίπατο στην φύση Σας ζάλισα. δεν ανεβάζω άλλες. Από όλες τις photos έχω κόψει ποιότητα... Για να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες.
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Pirgos stin parnitha. αναβυσσο βραδι. σκυλος masoulix. αναβυσο ξενοδοχειο Παρνηθα
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 διαδρομη . βουνο πεντελη εκλησια διπλα στην σπηλια του νταβελη απεξω house of love τσιμεντουπολη αθηνα απο ψηλα γεφυρα χαλκιδας πριν απο bungee
alipkok Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 φωτογραφία απο το ναυτικό ομιλο της Καλαμαριάς... Σάρτη Χαλκιδικής, απέναντι ειναι το όρος Άθως (Αγιο Όρος, 2027μ), δυστυχώς βγήκε θολή Καβουρότρυπες(2ο πόδι - Χαλκιδική)
adi32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 http://briefcase.pathfinder.gr/browse/adi32/46237
apoikos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μερικές φρέσκιες Κάν'τε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος. Mostar, Βοσνία - Ερζεγοβίνη: Ο ποταμός Neretva Stari Most (η Παλιά Γέφυρα) Sarajevo Κεφαλλονιά Αίνος, Πρώην Βάση ΝΑΤΟ Ο αλήτης ο σκίουρος που μας έτρωγε τα μήλα. Και εμείς νομίζαμε στην αρχή ότι ήταν χρυσόμυγα :-P Η παραλία του Μύρτου από το δρόμο για την Άσσο Υ.Γ.: Αληταρά Lucifer, δε θα σε πετύχω πουθενά ρε; :-P
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Berlin, Hamburg, Wacken, Strasbourg, Salzburg, Prague, Karlovy Vary, Plzen, Ulm, Regensburg, Nürnberg, Munich, Black forest, Baden Baden, Heidelberg, Mannheim, Karlsruhe, Hechingen, Blaubeuren. (wiki the last 2) που αλλού να πάω για να σε βρώ πιά.
apoikos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Berlin' date=' Hamburg, Wacken, Strasbourg, Salzburg, Prague, Karlovy Vary, Plzen, Ulm, Regensburg, Nürnberg, Munich, Black forest, Baden Baden, Heidelberg, Mannheim, Karlsruhe, Hechingen, Blaubeuren.(wiki the last 2) που αλλού να πάω για να σε βρώ πιά.[/quote'] Κεντρική Ευρώπη; Πφ :-P Βαλκάνια ρε, εκεί είναι τα καλά ;-)
neofix Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μόλις γυρισα απο την πανέμορφη Κρήτη! Μόνο τον νομο Χανίων προλαβα να γυρίσω, την υπολοιπη next time Τις τράβηξα με CANON IXUS 55 και με το Photo stich που εχει τις έκανα πανοραμικες. Ελπίζω να σας αρέσουν! Ελαφόνησος Ελαφόνησος Φαλάσαρνα Λίμνη Κούρνα (ή Κουρνά... δε ξέρω!) Γραμβούσα, το ναυάγιο φωτογ/νο απο το καστρο. Το ναυάγιο στη Γραμβούσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα