georgerapp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Ηρεμία τάξη κ ομορφιά , σαν τις καθημερινές μου εικόνες , απλα στο άλλο ακρο της γραμμής . Εμενα το νήμα κ τέτοιες εικόνες μου δίνουν δευτερόλεπτα αναψυχής. Ειδοποίηση/ α! Υπεροχα / πίσω πάλι . 1
georgerapp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Πολύ όμορφες , αυτες με το χειριστήριο είναι φοβερές . Η πανω ειναι wallpaper για pc gamer !!!
CONAN_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 24 λεπτά πριν, georgerapp είπε Πολύ όμορφες , αυτες με το χειριστήριο είναι φοβερές . Η πανω ειναι wallpaper για pc gamer !!! Ευχαριστώ να σαι καλα ! Οντως βγήκαν καλές
CONAN_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Χολαργός. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από CONAN_
drelos2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και απο εμένα ας ανεβάσω και εγώ μια απο της πολλές που έβγαλα στις διακοπές, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στον Στάφυλο της Σκοπέλου Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από drelos2 18
georgerapp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Καταπληκτική !!!! Και το νερο να βγάλουμε απο την μέση που ειναι μακρά έκθεση , δεν βλεπω τέτοια κάδρα με τίποτα ! 2 βράχια κ να βγάλω κατι τετοιο ; Δε το βλεπω καν!
drelos2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, georgerapp είπε Καταπληκτική !!!! Και το νερο να βγάλουμε απο την μέση που ειναι μακρά έκθεση , δεν βλεπω τέτοια κάδρα με τίποτα ! 2 βράχια κ να βγάλω κατι τετοιο ; Δε το βλεπω καν! Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μ! 1
georgerapp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Το νημα χάθηκε στις σελιδες του Insomnia . Ανεβάζω καθότι ειναι το αγαπημένο μου κ σκάσουν ειδοποιήσεις στους φίλους !!! και καραβια ! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα