Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Με ρωτούσε τι τρόμπα χρησιμοποιήσα για να μου γίνει τόση.
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 First it was sheep, now it is deep. γκρίτσκα
stavi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Με ρωτούσε τι τρόμπα χρησιμοποιήσα για να μου γίνει τόση. τώρα μου θυμήσατε το γνωστό ανέκδοτο δείχνει το παιδάκι το όργανο του αλόγου στον πατέρα του και τον ρωτάει "μπαμπά τι είναι αυτο;" " ε αυτό είναι.... ότι να΄ ναι" την επόμενη μέρα δείχνει το παιδάκι το όργανο του αλόγου στην μητέρα του και λέει " ο μπαμπας είπε ότι αυτό είναι ότι να' ναι" " ναι ε? πες του το δικό του είναι ότι να ναι, αυτό είναι ότι πρέπει" dont worry guys.. it's just a joke, the size doesnt really matter
RottenLungs Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Σε αυτήν την φώτο πως το λένε το παιδί;;; Στείλε σε pm, γιατι με τρώει η περιέργεια να δώ αν έχω δεί καλά...
RottenLungs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Καλά ο τύπος (σε αυτό που φαίνεται) μοιάζει απίστευτα με τον Μπιριντέλι (ή αλλιώς Γιώργο)... Γράψε λάθος.
Lucifer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Πρέπει να 'ναι τρελό γκομενάκυ αυτός ο Μπιριντέλι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 http://www.flickr.com/photos/billdanos/sets/72157624564574478/with/4852557154/
liopyr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Όποτε βλέπω σκύλο με μουστάκι και μούσι που ξεχωρίζουν με πιάνει νευρικό! Μπιλντάνε ο σκύλος σου είναι κομμουνιστής!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Όποτε βλέπω σκύλο με μουστάκι και μούσι που ξεχωρίζουν με πιάνει νευρικό! Μπιλντάνε ο σκύλος σου είναι κομμουνιστής! Ε όχι και κουμμουνιστής ρε συ! Γερμανός είναι!
suspiria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ελβετια ειναι? ερχομαι του χρονου και δεν βλεπω την ωρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα