Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Με ρωτούσε τι τρόμπα χρησιμοποιήσα για να μου γίνει τόση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 First it was sheep, now it is deep. γκρίτσκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Με ρωτούσε τι τρόμπα χρησιμοποιήσα για να μου γίνει τόση. τώρα μου θυμήσατε το γνωστό ανέκδοτο δείχνει το παιδάκι το όργανο του αλόγου στον πατέρα του και τον ρωτάει "μπαμπά τι είναι αυτο;" " ε αυτό είναι.... ότι να΄ ναι" την επόμενη μέρα δείχνει το παιδάκι το όργανο του αλόγου στην μητέρα του και λέει " ο μπαμπας είπε ότι αυτό είναι ότι να' ναι" " ναι ε? πες του το δικό του είναι ότι να ναι, αυτό είναι ότι πρέπει" dont worry guys.. it's just a joke, the size doesnt really matter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Σε αυτήν την φώτο πως το λένε το παιδί;;; Στείλε σε pm, γιατι με τρώει η περιέργεια να δώ αν έχω δεί καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Το δεξιά Κωνσταντίνο, το αριστερά δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Καλά ο τύπος (σε αυτό που φαίνεται) μοιάζει απίστευτα με τον Μπιριντέλι (ή αλλιώς Γιώργο)... Γράψε λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Πρέπει να 'ναι τρελό γκομενάκυ αυτός ο Μπιριντέλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Και ζωόφιλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 http://www.flickr.com/photos/billdanos/sets/72157624564574478/with/4852557154/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Όποτε βλέπω σκύλο με μουστάκι και μούσι που ξεχωρίζουν με πιάνει νευρικό! Μπιλντάνε ο σκύλος σου είναι κομμουνιστής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Όποτε βλέπω σκύλο με μουστάκι και μούσι που ξεχωρίζουν με πιάνει νευρικό! Μπιλντάνε ο σκύλος σου είναι κομμουνιστής! Ε όχι και κουμμουνιστής ρε συ! Γερμανός είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ελβετια ειναι? ερχομαι του χρονου και δεν βλεπω την ωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα