gorillas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, margaritagr είπε Ιωάννινα Αχ αυτά τα Γιάννενα! 1
georgerapp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Πολύ όμορφη εικόνα και περίεργο όνομα . Το googlαρα και είναι ερμαφρόδιτος , ο γιος του Ερμή και της Αφροδίτης . Δηλαδή αρσενικός . Σε θηλυκό δεν βρήκα κατι . Περιεργο όνομα η βαρκούλα . 1
kostasbm Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 οι φωτό μου είναι μεγαλυτερες από 2mb συνήθως στα ταξίδια χρησιμοποιώ το iPhone έχουμε λύση???πως κάνουμε downsize??
georgerapp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Εγω μεσο photoshop express , ειτε κανω edit ειτε οχι . Εαν το κατεβάσεις ευχαρίστως μεσο pm ειτε εδω να δουν κ αλλοι να σε καθοδηγήσω .
SB_1957 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, kostasbm είπε οι φωτό μου είναι μεγαλυτερες από 2mb συνήθως στα ταξίδια χρησιμοποιώ το iPhone έχουμε λύση???πως κάνουμε downsize?? Και το photos της microsoft που είναι για να βλέπεις τις φωτογραφίες κάνει και αλλαγή μεγέθους και κροπ, στα γρήγορα. Βέβαια για πιο προχωρημένο edit το photoshop είναι μακράν το καλύτερο. 1
georgerapp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 το photoshop express δεν ειναι το photoshop που λεμε , ειναι μια εφαρμογη για android ios και pc αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο , ειδικα για να μειωσεις mb ειναι μπαμ μπαμ, και κανει και καλη δουλεια , οσο και να ψαξεις ενα αρχειο σε ζουμ δε θα δεις διαφορα . ριχνω αρχεια απο 20Mb σε 3 ετσι , φυσικα αν μια εικονα θελουμε να την επεξεργαστουμε στο μελλον δεν την συμπιέζουμε.
soter79 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Ασιατικο ζουζουνι με ανοιγμα φτερων περιπου 10 ποντους 11 1
leftermann Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Πήρα καινούρια κάμερα και είπα μετά από πολύ καιρό να ανεβάσω κι εγώ μερικές φωτογραφίες Lumix GX9 με τον 12-32 και επεξεργασία ολίγων δευτερολέπτων (μόνο cropping δηλαδή και λίγο παιχνίδι με τα levels ), Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, πριν λίγες μέρες που είχε πολλά μποφόρ. (με επισύναψη ανεβάζουμε εδώ φωτο, ή έχει και άλλους τρόπους;) 11
DVaderLa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 17 ώρες πριν, leftermann είπε Πήρα καινούρια κάμερα και είπα μετά από πολύ καιρό να ανεβάσω κι εγώ μερικές φωτογραφίες Lumix GX9 με τον 12-32 και επεξεργασία ολίγων δευτερολέπτων (μόνο cropping δηλαδή και λίγο παιχνίδι με τα levels ), Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, πριν λίγες μέρες που είχε πολλά μποφόρ. (με επισύναψη ανεβάζουμε εδώ φωτο, ή έχει και άλλους τρόπους;) Πολύ καλή αγορά η GX9, καλοκλίκωτη! 1
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από margaritagr 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα