SB_1957 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, nullindex είπε Ήμουν πιο ψηλά από τη βάρκα και λόγω βροχής το προηγούμενο βράδυ δεν μπορούσα να κατέβω στο ίδιο επίπεδο ή πιο κοντά, μας χώριζε μια λασπολίμνη. Στη συγκεκριμένη ήθελα το ακριβώς αντίθετο, να μην φαίνεται καμία αντανάκλαση από πίσω, να είναι πλήρως απομονωμένο το βαρκάκι, αλλά όσο και να δοκίμασα δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο σχετικά με τη γωνία. Ήθελα μόνο μπλε και βάρκα. Κάποια επόμενη φορά ίσως. Γι' αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το photoshop! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από adi32 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nullindex Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Γι' αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το photoshop! Αυτά είναι! Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί ακόμα καθόλου μα καθόλου με το editing. Κάτι τέτοιο φανταζόμουν πάντως για την συγκεκριμένη λήψη αρχικά, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nullindex είπε Στη συγκεκριμένη ήθελα το ακριβώς αντίθετο, να μην φαίνεται καμία αντανάκλαση από πίσω, να είναι πλήρως απομονωμένο το βαρκάκι, αλλά όσο και να δοκίμασα δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο σχετικά με τη γωνία. Ήθελα μόνο μπλε και βάρκα. Κάποια επόμενη φορά ίσως. Δίνει κάτι πάντως το ενδιαφέρον στη φωτογραφία αυτή η ανάποδη αντανάκλαση (στα μάτια μου τουλάχιστον). Όσο τη βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Στην αρχή ψαρωσα με την ανάποδη αντανάκλαση και σκεφτόμουν να δω τι έχεις κάνει. Σαν κάδρο μές το κάδρο.. και φαίνεται να είναι πιο τρισδιάστατη με περισσότερο βάθος να ξεχωρίζει. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από stratigos24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, stratigos24 είπε Ωραίος! Πες μας λίγο τα στοιχεία λήψης (αν θέλεις φυσικά), για τις λήψεις με τα πουλιά. Και αν έχει γίνει crop και από πόση απόσταση ήσουν περίπου. Έκανα edit το αρχικό post και πρόσθεσα τις λεπτομέρειες για τις 2 εικόνες. Μόνο resize έχει γίνει για να μικρύνει το μέγεθος και να μπορεί να ανέβει εδώ. Απόσταση πέριπου στα 2,5 μέτρα 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από dimos15 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DVaderLa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Στις 6/1/2021 στις 11:50 ΠΜ, nullindex είπε Από πρόσφατη γιορτινή βόλτα στην Χαλκίδα. Κι όμως οι αντανακλάσεις των γερανών και των υπόλοιπων πλεούμενων, και η σύγκρισή τους με το μικρό βαρκάκι μου αρέσει. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Γενικα είναι φωτογραφία που είναι όμορφη και με τις 2 απόψεις . 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 βόλτα στο σύνταγμα .. επεξεργασία , στα χρώματα , και σκιάσεις 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soter79 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Wilmington USA (olympus OMD M10 iii) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από soter79 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (δεν ξέρω αν τρώγονται... μπορεί να ειναι απο αυτά που τα τρώς μια φορά ) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από georgerapp 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 On 21/12/2020 at 08:05, georgerapp said: A! Εγω δεν ξερω απο αυτα . O Αδάμαντας ξεφορτώνει και στο βάθος ο Χαρίλαος Τρικούπης 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DVaderLa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, georgerapp είπε Πολύ όμορφη φωτογραφία κι επεξεργασία. Εγώ πιθανόν να έδινα λίγο περισσότερο αέρα στο θέμα, και να άφηνα ολόκληρες της σκιές, και τον πύργο στο πίσω μέρος. 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε O Αδάμαντας ξεφορτώνει και στο βάθος ο Χαρίλαος Τρικούπης Αχ Πάτρα!!! Την έχω περάσει αυτή τη γέφυρα άπειρες φορές! Θα μπορούσες να ισιώσεις λίγο τον ορίζοντα. Και 2 στιγμιότυπα από την πόλη της Λάρισας. Lumix gx80 + Olympus 17mm f1.8 @ f2.8. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από DVaderLa 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα