alxandros_gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μία σύντομη βόλτα για να ξεκινήσει καλά η χρονιά. 8
stratigos24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από stratigos24 11
soter79 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 ITALY 2018 πριν τον κορονοιο ITALY PART 2 VENICE -PISA 4
DVaderLa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 54 λεπτά πριν, soter79 είπε ITALY 2018 πριν τον κορονοιο ITALY PART 2 VENICE -PISA Αχ Βενετία... 1
soter79 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 ITALY PART #3 VATICAN - SIENNA - ROME COLOSSEUM PISA - VENICE 5
nullindex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από πρόσφατη γιορτινή βόλτα στην Χαλκίδα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από nullindex 8
alxandros_gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Olympus om-d e-m10 mark ii με τον 40-150mm Spoiler Spoiler Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από alxandros_gr . 7
stratigos24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, alxandros_gr είπε Olympus om-d e-m10 mark ii με τον 40-150mm Ωραίος! Πες μας λίγο τα στοιχεία λήψης (αν θέλεις φυσικά), για τις λήψεις με τα πουλιά. Και αν έχει γίνει crop και από πόση απόσταση ήσουν περίπου. Στις 6/1/2021 στις 11:50 ΠΜ, nullindex είπε Από πρόσφατη γιορτινή βόλτα στην Χαλκίδα. Ωραίος! Θα μπορούσες να παίξεις λίγο παραπάνω με την πολύ όμορφη και ταυτόχρονα περίεργη αντανάκλαση των πίσω σκαφών στο νερό που είναι ανάποδη, βέβαια δε ξέρω το πώς ήταν η όλη κατάσταση εκεί στη φωτογραφία με τη βάρκα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από stratigos24 1 1
nullindex Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Ωραίος! Θα μπορούσες να παίξεις λίγο παραπάνω με την πολύ όμορφη και ταυτόχρονα περίεργη αντανάκλαση των πίσω σκαφών στο νερό που είναι ανάποδη, βέβαια δε ξέρω το πώς ήταν η όλη κατάσταση εκεί στη φωτογραφία με τη βάρκα. Ήταν έτσι εκείνη την ημέρα. Δεν έχω κάνει τίποτα στις φωτογραφίες, όπως είναι από την κάμερα. 2 1
stratigos24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, nullindex είπε Ήταν έτσι εκείνη την ημέρα. Δεν έχω κάνει τίποτα στις φωτογραφίες, όπως είναι από την κάμερα. Πολύ ωραία και αυτή! Στο καδράρισμα λέω μήπως μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικό και να φαίνεται περισσότερο η ανάποδη αντανάκλαση μαζί με τη βάρκα. Αλλά δε ξέρω τί άλλο θα μπορούσε να γίνει και αν θα μπορούσε να γίνει, στη λήψη με τη βάρκα. Δε ξέρω δηλαδή πώς ήσουν από περιθώριο κίνησης να κατέβεις πιο χαμηλά, να κάνεις μεγαλύτερο ζοομ κλπ κλπ όπως και να χει, πολύ ωραίες!
nullindex Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Πολύ ωραία και αυτή! Στο καδράρισμα λέω μήπως μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικό και να φαίνεται περισσότερο η ανάποδη αντανάκλαση μαζί με τη βάρκα. Αλλά δε ξέρω τί άλλο θα μπορούσε να γίνει και αν θα μπορούσε να γίνει, στη λήψη με τη βάρκα. Δε ξέρω δηλαδή πώς ήσουν από περιθώριο κίνησης να κατέβεις πιο χαμηλά, να κάνεις μεγαλύτερο ζοομ κλπ κλπ όπως και να χει, πολύ ωραίες! Ήμουν πιο ψηλά από τη βάρκα και λόγω βροχής το προηγούμενο βράδυ δεν μπορούσα να κατέβω στο ίδιο επίπεδο ή πιο κοντά, μας χώριζε μια λασπολίμνη. Στη συγκεκριμένη ήθελα το ακριβώς αντίθετο, να μην φαίνεται καμία αντανάκλαση από πίσω, να είναι πλήρως απομονωμένο το βαρκάκι, αλλά όσο και να δοκίμασα δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο σχετικά με τη γωνία. Ήθελα μόνο μπλε και βάρκα. Κάποια επόμενη φορά ίσως. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα