soter79 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Indonesia διαδρομή από Jakarta - cilacap Indonesia δευτερο μέρος Όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από Κινητό xiaomi 8pro με επιλογή κάμερας 64 megapixel 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Spoiler λιγο παλια ,εχει φαει εφε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Απο τη συγκέντρωση για τη Μακεδονία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 σημερα εχει δαχτυλιδι το φεγγαρι στην αθηνα . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 τανζανια 2018 Kilimanjaro παγετώνας kilimanjaro 12 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DVaderLa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα κι από μένα. Πρώτη φορά ποστάρω σε αυτό το νήμα, ελπίζω οι φωτογραφίες μου να έχουν κάποιο ενδιαφέρον για σας. Ποστάρω επίσης 2 από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες "macro". Εντός εισαγωγικών γιατί δεν είναι καμία τρομερή μεγέθυνση, αλλά είναι στο όριο εστίασης των φακών με τους οποίους βγήκαν. Αυτή βγήκε με μια Olympus omd em10 mk 1 με τον kit φακό 14 - 42 στα 42mm F 5.6. Αυτή με την ίδια Olympus κι έναν Nikon 50mm f 1.8 series E manual φακό. Ελπίζω να σας αρέσουν. Στις 8/8/2020 στις 1:31 ΜΜ, georgerapp είπε Δε θα το έλεγα αλλα σε ευχαριστώ πολύ με τιμάει. Πιστεύω εν σήμερον τα μεσα "μηχανες - smartphone" και τα edit apps κάνουνε παπάδες στα αρχεία που λαμβάνεις. Θες και ενα καλό κάδρο και εχεις κάτι πολύ όμορφο. Κοιτάζω μεθόδους edit και καδράρισμα και στο διαδίκτυο και παίρνω ιδεες απο ολους σας εδώ. Η αλήθεια είναι πως με το τωρινό επίπεδο της τεχνολογίας, με κάτι αρκετά βασικό και φτηνό παίρνεις πολύ ποιοτικές εικόνες και features όπως γρήγορη εστίαση και καλή απόδοση σε υψηλή ευαισθησία, ώστε ο εξοπλισμός να μην βάζει περιορισμούς, άσχετα με τα χρήματα που έχεις δώσει. Κατά τη γνώμη μου, χωρίς να είμαι κανένας ειδικός, τα κάδρα σου είναι πολύ όμορφα και η επεξεργασία που κάνεις δίνει ένα νοσταλγικό τόνο που μου αρέσει. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από DVaderLa Διόρθωση σύνταξης. 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Το χθεσινό φεγγάρι, με αυτό το πράγμα γύρω γύρω που δεν έχω ξαναδεί ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2020 στις 7:14 ΜΜ, soter79 είπε Indonesia διαδρομή από Jakarta - cilacap πηγα πέρσι καλοκαίρι Μπαλί και ήδη μου ήρθαν εικόνες που είχα ξεχάσει στο μυαλό να σαι καλά. σορρυ για το οφφ θα ανεβάσω και γω κάποιες εικόνες από Μπαλί. παιδιά φανταστικες εικόνες από όλους BTW. ρε παιδιά επειδή μπερδεύτηκα πάλι θυμίστε μου κάποιος τι κάνω αντιγραφή όταν θέλω. α ανεβάσω μια εικόνα ή πολλές εικόνες μαζί. τις έχω ανεβάσει στο imgbb. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από Aristidis_Halkidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soter79 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Ko Si Chang -Thailand 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Aristidis_Halkidis είπε πηγα πέρσι καλοκαίρι Μπαλί και ήδη μου ήρθαν εικόνες που είχα ξεχάσει στο μυαλό να σαι καλά. σορρυ για το οφφ θα ανεβάσω και γω κάποιες εικόνες από Μπαλί. παιδιά φανταστικες εικόνες από όλους BTW. ρε παιδιά επειδή μπερδεύτηκα πάλι θυμίστε μου κάποιος τι κάνω αντιγραφή όταν θέλω. α ανεβάσω μια εικόνα ή πολλές εικόνες μαζί. τις έχω ανεβάσει στο imgbb. Πας στην εικονα που θες η επιλέγεις οσες θες και πας καπου δεξια σε ένα κουτάκι που λεει δραση εκεί επιλέγεις επισυναπτομενος κωδικας και θελουμε το bbcode full linked . Αυτό κάνεις αντιγραφή και το βαζεις στο σχόλιο σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. νιώθω πολύ άχρηστος. μήπως υπάρχει κάνα άλλο σαιτ μπας και δούμε άσπρο φως? 🤭 [url=https://ibb.co/FqK7ZYV][img]https://i.ibb.co/k6xcbD1/IMG-20190707-185223.jpg[/img][/url] [url=https://imgbb.com/]image upload[/url] Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από Aristidis_Halkidis σορρυ αλλά δε βρίσκω με τίποτα πως σκατα να ανεβάσω σωστά την εικόνα και κάνω δοκιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DVaderLa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Πάρτε και μια σημερινή. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα