SB_1957 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Φεβρουάριος 2015, φεύγοντας από Στοκχόλμη ξημερώματα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 SALK Institute, La Jolla, California The outernationalists by Aris G, on Flickr και μια απο Ελλαδα Υστερνια, Τηνος Staircase to the endless blue by Aris G, on Flickr 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Έβρεξε σήμερα 😛 4A944BF0-75E3-4EBD-8317-E8B4CA0BC74E by margaritagr, on Flickr 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Ωραία φάση,την έπιασες πολύ καλά την καταιγίδα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Έβρεξε σήμερα 😛 4A944BF0-75E3-4EBD-8317-E8B4CA0BC74E by margaritagr, on Flickr Μπράβο! Πολύ όμορφη φωτογραφία! Περίμενα πώς και πώς κάποιος να ανεβάσει φωτογραφία από αυτό το εντυπωσιακό θέαμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από όσο έχετε ίσως καταλάβει προσπαθώ να πιάσω ένα comic noir στυλ. Αρχικά θέλω να δω πως πάει χωρίς εξοπλισμό όποτε βγάζω και επεξεργάζομαι στο κινητο. Θα ήθελα σχόλια, γιατί ακομα προσπαθώ να βρω το στυλ μου, και να μάθω. Θέλω να βγάλω τέτοια φωτογραφία με μόνο χρωμα ένα μπλε ή κόκκινο ξωπλατο φόρεμα αλλά πρέπει να βρω την μούσα μου πρώτα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από Sheogorath 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Εσύ την έβγαλες την Coca cola? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Απο σχολια ενα οτι είναι εξαιρετική αυτη που εφτιαξες σου κάνει;για βοήθεια δε μπορώ να δώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Νυσταγμένος είπε Εσύ την έβγαλες την Coca cola? Ναι, Πράγα, έχει πολλά κλασσικα αυτοκίνητα σαν πόλη, είναι ωραία. Ειναι με κινητο iPhone SE αλλά έχει φάει το editing της αρκούδας. Η κανονική είναι η παρακάτω. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Sheogorath 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Ναι, Πράγα, έχει πολλά κλασσικα αυτοκίνητα σαν πόλη, είναι ωραία. Ειναι με κινητο iPhone SE αλλά έχει φάει το editing της αρκούδας. Η κανονική είναι η παρακάτω. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Και πανω που ηθελα να σου πω για το εκκεντρο κορπαρισμα είδα την original... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Ναι, Πράγα, έχει πολλά κλασσικα αυτοκίνητα σαν πόλη, είναι ωραία. Ειναι με κινητο iPhone SE αλλά έχει φάει το editing της αρκούδας. Η κανονική είναι η παρακάτω. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Είναι σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο αυτή η αντίκα? Επειδή και στο net βρίσκω παρόμοια φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Είναι σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο αυτή η αντίκα? Επειδή και στο net βρίσκω παρόμοια φωτό. Δεν μου έκανε για παρατημένο/κράχτη, παρκαρισμένο δίπλα σε κανονικά ήταν. Τώρα για τοποθεσια... θα σε γελάσω, δυο μέρες έκατσα μόνο. Κοντά στο powder gate αν δεν κάνω λάθος. Γενικά είχε και αρκετές αντίκες, μέχρι και model T με αλλαγμένος κινητήρες, να κάνουν βόλτα τουρίστες. ΥΓ μάλλον στημένο είναι, και εγώ μόλις ειδα παρά πολλές. Μόνο τα λαστιχα του φουσκώνουν λογικά Πέτυχα και μια που είχε το ίδιο (λογικά) παρκαρισμένο αμαξι από πίσω, ευτυχώς εμένα έχει άλλες αφίσες κολλημένες στον τοίχο αλλιώς θα έτρωγα κράξιμο. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Sheogorath 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Χαχα. Σ'ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα