*nenya* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 11 hours ago, papoys1 said: Χτες στην κουζίνα μου.Σήμερα υπάρχουν μόνο τα ταψιά. Στο anti-fitness ανήκει αυτό και το ξέρεις! ❤️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakis13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Ακόμη και αν έχεις ακούσει εκκλησιαστικό όργανο, το να το δεις/ακούσεις ζωντανά είναι μια τελείως άλλη εμπειρία... The power and the glory by Jakis 13, on Flickr Bologna old town by Jakis 13, on Flickr 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Kitesurf by Angelo P., on Flickr 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 On my way home from work this evening 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 αυτες οπως και οι προηγουμενες με τα σκαφη ειναι η πρωτη επαφη μου με καμερα. μια canon 4000d με Κιτ φακο του αδελφου,φυσικα εχουν φαει edit. δυσκολευομαι πλεον να γυρισω στο κινητο και δεν ειναι τοσο τα land scape και λοιπα καδρα αλλα οι ανθρωποι που δεν εχω ανεβασει,εκει η διαφορα αναμεσα στο πιο φθηνο πακετο μηχανης και κινητου ειναι τεραστια! πλεον εχω μπει σε νεο φραμπαλα να ψωνισω μια στα μετρα μου διοτι δεν ειμαι τυπος που θα κουβαλησει τετοιον ογκο,θα την ΣΠΑΣΩ!!!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Η ζωή είναι ένα ποδήλατο. Spoiler Το ποδήλατο θα είναι εκεί ...εγώ θα είμαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Spoiler πετάω ψηλά ,στιγμές αναπολώ ,εμπειρίες ζω thats me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Spoiler Κρυμμένος κάτω απο το δίχτυ παραλλαγής με έναν espresso ,ακούγοντας το κύμα να σκάει και ενδιάμεσα το μίξερ του καφέ-μπαρ να παίζει λούπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Galaxy s10+ auto, Ηράκλειο , Νο φιλτερ C3939813-77E6-4340-B14D-301D1E823D60 by margaritagr, on Flickr Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από margaritagr 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Taken this morning, on my way to work 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Taken this morning, on my way to work "Like" από μένα για όλα. Και για τη φωτό αλλά κυρίως για το γεγονός ότι ξεκινάς τη μέρα σου χωρίς μουντρουχόφατσα και με διάθεση να παρατηρήσεις και να αλληλεπιδράσεις με το περιβάλλον γύρω σου. Keep up the good mood. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, haris_216 είπε "Like" από μένα για όλα. Και για τη φωτό αλλά κυρίως για το γεγονός ότι ξεκινάς τη μέρα σου χωρίς μουντρουχόφατσα και με διάθεση να παρατηρήσεις και να αλληλεπιδράσεις με το περιβάλλον γύρω σου. Keep up the good mood. Οταν πας για δουλεια και βλεπεις τετοιο τοπιο, ειναι δυσκολο να μην ξεκινησει καλα η μερα σου. Cheers mate 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Πρέπει όμως και να έχεις τη διάθεση να "δεις". Γιατί πολλοί κοιτάμε αλλά δεν βλέπουμε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Δεν ειμαι σιγουρη αν ταιριαζει στο νημα, απλα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας x Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Iris_89 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δεν ειμαι σιγουρη αν ταιριαζει στο νημα, απλα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας x Προύχοντας ο γαμπρός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα