papoys1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εύβοια.Κάπου στο δρόμο για Κύμη. Δυστυχώς είναι σε δύο επίπεδα και η λήψη μου δεν έχει γίνει στην ευθεία να αποδώσει καλύτερα την εικόνα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από papoys1 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μετά τις Συχέλες πήγα Μιλάνο Duomo Sforza Castle Μετά Bangkok (Ταιλάνδη) Έτσι είναι το 90% της κετνρικής Bangkok, το τρένο ψηλά και στους δρόμους πολύ traffic Metropolis Hotel Η πισίνα στο Marriot για πρωινά μπάνια να ξυπνάμε Στην Κεντρική Bangkok τα εμπορικά είναι στην σειρά, όπως είναι τα καταστήματα στην Τσιμισκή Μετά Doha (Qatar). Εκπληκτική. Blue mosque Financial District Pearl Island Kempinski Hotel η παραλία του δεν ήταν κακή Galerie Lafayette Vilagio 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, alex_000 είπε Μετά τις Συχέλες πήγα Μιλάνο Duomo Sforza Castle Μετά Bangkok (Ταιλάνδη) Έτσι είναι το 90% της κετνρικής Bangkok, το τρένο ψηλά και στους δρόμους πολύ traffic Metropolis Hotel Η πισίνα στο Marriot για πρωινά μπάνια να ξυπνάμε Στην Κεντρική Bangkok τα εμπορικά είναι στην σειρά, όπως είναι τα καταστήματα στην Τσιμισκή Μετά Doha (Qatar). Εκπληκτική. Blue mosque Financial District Pearl Island Kempinski Hotel η παραλία του δεν ήταν κακή Galerie Lafayette Vilagio Πολλά παιδιά βάζουν πραγματικά όμορφες φωτογραφίες αλλά δυστυχώς χωρίς καμία επεξήγηση (πού, πότε και...γιατί ) η οποία σαφώς και θα εμπλούτιζε την εμπειρία πέρα από το "τι ωραία φωτογραφία". Ακόμα και σαν κίνητρο μελλοντικών εξορμήσεων ή έστω νοερών ταξιδιών. Ευχαριστούμε πολύ alex Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από haris_216 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Kατοικίδια προσωρινά και μόνιμα. ❤️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Πώς μπορώ να ανεβάσω μια φωτο που ειναι πάνω από τα επιτρεπόμενα mb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, txcellas είπε Πώς μπορώ να ανεβάσω μια φωτο που ειναι πάνω από τα επιτρεπόμενα mb? Κάνοντας την Resize. Υπάρχουν πολλά προγράμματα γι αυτό ..,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Αμεσα απο εδώ εννοούσα. Μπα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, txcellas είπε Αμεσα απο εδώ εννοούσα. Μπα ε; Μαλλον απίθανο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μαρόκο πριν 3 ώρες. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Νυχτερινή απο κάστρο Ναυπάκτου. Lepanto by Jakis 13, on Flickr 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Όπως όλα τα παιδιά. Δεν προβληματίζεται και πολύ. Πήδηξε πάνω μου να γνωριστούμε. ❤️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Στις 3/7/2019 στις 11:48 ΜΜ, txcellas είπε Πώς μπορώ να ανεβάσω μια φωτο που ειναι πάνω από τα επιτρεπόμενα mb? Κατέβασε το photoscape free και είσαι εντάξει. Εκτός από αυτό κάνει και πάρα πολλά άλλα πράγματα.Εγώ αυτό έχω.Έχει και Ελληνικό μενού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Κατέβασε το photoscape free και είσαι εντάξει. Εκτός από αυτό κάνει και πάρα πολλά άλλα πράγματα.Εγώ αυτό έχω.Έχει και Ελληνικό μενού. Παππού. Respect. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Σπέτσες. Sony dsc-w210 παλια compact αντι του κινητού. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα