ksaplostra Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ...μπας κι έχεις και καμμιά με την 124 ΠΒΕ; (κι ακόμα καλύτερα την ώρα που να καίγεται; ) δε ξερω απ'αυτα,απλα καθε σουκου η αργια την κάνω για εκδρομές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 δε ξερω απ'αυτα,απλα καθε σουκου η αργια την κάνω για εκδρομές. με κινητο ειναι τραβηγμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 με κινητο ειναι τραβηγμενη? Ναι, ένα,παλιοκ700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ναι, ένα,παλιοκ700 και λεω τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει?ειχα και γω ενα τετοιο κινητο παλια και τραβουσα καμια πανοραμικη αλλα δεν ενωνε σωστα τα κομματια.τωρα προσφατα πηρα ενα κινητο (motorola zn5) και βγαζει απιστευτες φωτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 και λεω τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει?ειχα και γω ενα τετοιο κινητο παλια και τραβουσα καμια πανοραμικη αλλα δεν ενωνε σωστα τα κομματια.τωρα προσφατα πηρα ενα κινητο (motorola zn5) και βγαζει απιστευτες φωτο! Μια φιλη το είχε,εγώ ενα παλιοP990i εχω,τωρα λέω να παρω κάποιο της προκοπής με wifi και καλό φακό(δε θελω να κουβαλάω 200 συμπράγκαλα)αλλα δεν ξέρω ποιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μια φιλη το είχε,εγώ ενα παλιοP990i εχω,τωρα λέω να παρω κάποιο της προκοπής με wifi και καλό φακό(δε θελω να κουβαλάω 200 συμπράγκαλα)αλλα δεν ξέρω ποιο. το δικο μου απο οτι βλεπεις εχει απιστευτη ποιοτητα στις φωτο.η καμερα του ειναι κατασκευασμενη απο την kodak και εχει φλας xenon.εχει και wifi.χθες ημουν σε μια καφετερια και εντοπισα ξεκλειδωτο δικτυο οποτε εκατσα καμια ωριτσα παραπανω.ειχα και το sony ericsson c902 παλι 5ΜΡ αλλα δεν συγκρινονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ξαπλώστρα παίζει να μου στείλεις αυτές τις φωτογραφίες χωρίς να είναι πανόραμα κλπ; /edit: Βασικά ναι, δε δευκρίνισα το όργιο, τη τελευταία με Ναύπλιο-Μπούρτζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μια φιλη το είχε,εγώ ενα παλιοP990i εχω,τωρα λέω να παρω κάποιο της προκοπής με wifi και καλό φακό(δε θελω να κουβαλάω 200 συμπράγκαλα)αλλα δεν ξέρω ποιο. ωραιο μερος!που ειναι? α ναι ρε!ενω εχω παει ναυπλιο δεν πηγα στο μπουρτζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Τι λογισμικό έχει; Γενικότερες εντυπώσεις; http://img186.imageshack.us/i/dsc000882.jpg/ http://img46.imageshack.us/i/dsc000922.jpg/ για να μην λένε οτι ειμαι εκτός θέματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Τι λογισμικό έχει;Γενικότερες εντυπώσεις; για να μην λένε οτι ειμαι εκτός θέματος αν αναφερεσαι στο μοτορολα δεν εχει ξεχωριστο λογισμικο για τις πανοραμικες τις κολλαει μονο του ασε που δεν εχω περασει το cd του στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Όχι πανόραμα μανούλα μου γλυκιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Όχι πανόραμα μανούλα μου γλυκιά. Δεν έχω σε απλή φίλε μου δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Οκ μαν, δε πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 (πέρα από την επένδυση σε μία καλή φωτογραφική μηχανή); δεν είναι απαραίτητο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μια καμμένη εκκλησία στην Τρίπολη Ο ναός της αγίας Φωτεινής στη Μαντινεία είναι ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα