Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Ρεκάτωταξεράσουρε. ;p Απλά σπιτάκια είναι, όλο το χωριό γεμάτο τέτοια ήταν. Όλα ίδια και γραφικά.
paschalia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μονο μια φωτο απο Δρυμο (αν απο εκει ειναι παρμενη ) ? ...
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Καμία από τον Δρυμό γιατί δεν έχω πάει ακόμα. Αυτές τις μέρες ήμουν βόρεια για το Wacken, Μόναχο, Νυρεμβέργη και Πράγα από τις 15.
mxpert Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 μία απο φωτογραφική κινητού: ....παπάς σου λέει μετά !!!
tarrasque Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Ιάβα - Ηφαίστειο Bromo Ιάβα - Ναός Borobudur
angmar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δειτε και μερικες απο μενα... http://photos.yahoo.com/blackfalc0n Θεσσαλονικη απο ανω πολη, αλλη φαση...
konnak Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Πράγα, κύριοι: Άποψη του ποταμού Vltava από την γέφυρα του Καρόλου: Το μεσαιωνικό κάστρο της Πράγας το βραδάκι: Τι θα δεις όταν πας από τον σταθμό του μετρό προς την γέφυρα του Καρόλου: Από την γέφυρα του Καρόλου: Οι δύο πύργοι που υψώνονται στην παλιά πλατεία και ένα τυχαίο ρολόι εκεί τριγύρω, yet beautiful: Το διάσημο ρολόι της Πράγας, στην παλιά πλατεία: Η πρώτη είναι μια άποψη του ποταμού και λίγων από τις πολλές γεφυρούλες του από το κάστρο και η δεύτερη είναι από το τμήμα της πόλης που περνάς στο ανέβασμα για το κάστρο: Μια πολύ ωραία φωτο επό ένα από τα πολλά Jazz clubs της πόλης: Και δύο πανοραμικές, η μία του κάστρου και η άλλη από την νότια πλευρά του ποταμού Vltava: Έχω πολλές ακόμα (γύρισα από Πράγα με πολλά γεμάτα CD με φωτογραφίες) αλλά αυτές είναι οι αγαπημένες μου.
konnak Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Επίσης, Λονδίνο: Κλασική, Big Ben: Βραδινές (Big Ben & London Eye): Λήψεις από την κάψουλα του London Eye: Tower Bridge & surroundings:
konnak Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μερικές ακόμα, όλες τραβηγμένες hometown, στην Πάτρα: (Όταν πέφτει ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει ωραία θεάματα...) Και μία της γέφυρας:
mxpert Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 πολύ ωραίες νυχτερινές λήψεις konnak ! well done...
kosko42 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 να και μερικες δικες μου απο ιταλια http://pg.photos.yahoo.com/ph/kostas_amok/album?.dir=8bcfscd
konnak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 konnak πολύ καλές, με ποιά μηχανή ; Casio EX-Z750.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα