Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

suspiria, καταπληκτικές φωτογραφίες, μπράβο. Έχω πολύ καιρό να δω "σωστές" grayscale και όχι δηθενιές.

χαχαχα φιλε μπερδευτηκες και συ.φιλμακι ασπρομαυρο ειναι εμφανισμενο απο μενα σε σκοτεινο θαλαμο τυπωμενη φωτογραφια στο χερι και μετα σκαναρισμενη και περασμενη απο photoshop με σωστα levels

btw thanks!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ό,τι και να 'ναι (αν και προφανώς respekkk για το μεράκι) απέχουν έτη φωτός από το "θα τραβήξω ασπρόμαυρη γιατί είμαι καλλιτέχνης". ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΤΙΣΤΑ που λεν' και 'κει πάνω =ρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ό,τι και να 'ναι (αν και προφανώς respekkk για το μεράκι) απέχουν έτη φωτός από το "θα τραβήξω ασπρόμαυρη γιατί είμαι καλλιτέχνης". ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΤΙΣΤΑ που λεν' και 'κει πάνω =ρ

να σου πω την αληθεια εμεις που κανουμε ασπρομαυρη φωτογραφια θεωρουμε καλλιτεχνες αυτους που κανουν εγχρωμη!σωστη εγχρωμη ομως ετσι?οχι καρτ ποσταλ!

τωρα τελευταια εχω φαει ενα κολλημα με το πανοραμικο (οχι με φωτογραφιες που ενωνω στον υπολογιστη μετα!).πανοραμικο κανονικο δηλ να βλεπεις πανοραμικα μεσα απο τη μηχανη σου και οχι να φανταζεσαι πως θα γινει μετα η φωτογραφια ενωνοντας 3-4 μεταξυ τους.

Επεξ/σία από suspiria

Nταξ' μωρέ, το παρακάνουν λίγο με το κοντραστ. =ρ

ενδιαφερουσα περιπτωση εγχρωμης δουλειας ειναι αυτη του κωνσταντινου μανου απο το magnum

αυτο ειναι το δημιουργικο ''καλλιτεχνικο'' εγχρωμο http://store.magnumphotos.com/index.php?main_page=product_info&cPath=22_65&products_id=2275

suspiria έχεις παρακολουθήσει σεμινάρια ή έχεις πάει σε κάποια σχολή;

Οι φωτογραφίες σου είναι όντως εκπληκτικές. Η όλη επεξεργασία έγινε στο τύπωμα;

Και όντως, η έγχρωμη φωτογραφία είναι πολύ πιο δύσκολη. Πρέπει να παίζει το μάτι σου ώστε να καταλαβαίνει τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων!

Nταξ' μωρέ, το παρακάνουν λίγο με το κοντραστ. =ρ

Δεν με πειράζει αυτό, δε θέλω ντε και καλά αποτύπωση της πραγματικότητας. Και όσο το "πείραγμα" δε γίνεται με φωτοσόπια κτλ, το να τονίσεις την εικόνα όπως θες, να την αποδώσεις με τον τρόπο που τη βιώνεις, για μένα είναι τέχνη.

Και φυσικά εγώ, όπως αρεσκόταν να μου λέει συνεχώς η χρήστρια garnele, βγάζω καταπληκτικές ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ.

Και όντως, η έγχρωμη φωτογραφία είναι πολύ πιο δύσκολη. Πρέπει να παίζει το μάτι σου ώστε να καταλαβαίνει τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων!

να εχω παει σε μια σχολη και ειμαι μελος μιας φωτογραφικης λεσχης http://www.opseis.gr/ εχω εκδοσει και ενα ατομικο λευκωμα ενω εχω συμμετασχει σε 4-5 ακομα ομαδικα

γενικα ειμαι κατα της επεξεργασιας οπως επισης ειμαι και της σχολης να αφηνω στην ακρη της φωτογραφιας την μαυρη γραμμη η οποια σημαινει οτι αυτο ειναι το καρε που τραβηξα και οτι δεν εχω κροπαρει την φωτογραφια.στην ουσια η μαυρη αυτη γραμμη ειναι ο χωρος εξω απ το φιλμ

Εγώ θα πρότεινα να δείτε τις φανταστικές φωτογραφίες του Dave Hill στο παρακάτω:

http://www.davehillphoto.com/

...και φυσικά μη ξεχάσετε να κλικάρετε στο behind the scenes.

Εγώ θα πρότεινα να δείτε τις φανταστικές φωτογραφίες του Dave Hill στο παρακάτω:

http://www.davehillphoto.com/

...και φυσικά μη ξεχάσετε να κλικάρετε στο behind the scenes.

σαν γραφικα απο βιντεοπαιχνιδι ειναι!τις εχει αλλαξει τα φωτα!

βασικα με το ασπρομαυρο ξεκινας με το πλεονεκτημα του ''παραμυθιασματος'' λογω της ελλειψης χρωματων.το φυσιολογικο ειναι να βλεπουμε χρωματα αρα το ασπρομαυρο απο την αρχη εχει αυτη την μεταμορφωση της πραγματικοτητας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...