Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Ας βάλουμε και κάτι πιο abstract και μινιμαλιστικό! Tι βλέπουμε εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Πηγες Κρυας Λειβαδια....mate 10 lite+snapseed 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Untitled by Angelo P., on Flickr Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από devill0 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HardwareZone Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού σας έχεσα, να σας δείξω και πόσο μεγάλο πουλί είμαι... με τα μεγάλα μου φτερά Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από HardwareZone 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, HardwareZone είπε Αφού σας έχεσα, να σας δείξω και πόσο μεγάλο πουλί είμαι... με τα μεγάλα μου φτερά Ελα πες την αληθεια....Βρισκεις φωτογραφιες απο το ιντερνετ και μας τις βαζεις εδω και χαζευουμε....ΦΟΒΕΡΗ!!!!!Υποθετω ειναι απο φωτογραφικη και οχι απο κινητο....Σ΄ωραιος ρε φιλε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HardwareZone Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, dalain είπε Ελα πες την αληθεια....Βρισκεις φωτογραφιες απο το ιντερνετ και μας τις βαζεις εδω και χαζευουμε....ΦΟΒΕΡΗ!!!!!Υποθετω ειναι απο φωτογραφικη και οχι απο κινητο....Σ΄ωραιος ρε φιλε!!! Χεχε Καλά υπέθεσες, όλες τους είναι με DSLR. Η συγκεκριμένη είναι με την D600 και τον Nikkor 50mm f/1.8G ( ναι, είχα πάει τόσο κοντά στο πουλί ) στην μαγευτική Ελαφόνησο. Μακάρι να ήταν από το internet οι φώτο, θα ήταν ανεξάντλητες Δυστυχώς δεν είναι, πράγμα που σημαίνει πως έχω καμμιά 30αριά ακόμα καλές, μετά σιωπή, γιατί τις μέτριες και κάτω δεν τις επεξεργάζομαι/δημοσιεύω, και τον τελευταίο χρόνο λόγω δουλειάς και συγκυριών ταξίδια δεν γίνανε, φώτο δεν βγήκανε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τάφος Καζαντζάκη Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από xrist0s4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Πάρνηθα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/5/2018 στις 2:56 ΜΜ, HardwareZone είπε Ο Δημητριος,στο Γυθειο.Ειχαμε λιωσει στις βουτιες απο το καταστρωμα καθε καλοκαιρι.. Πηδηξε και ο χοντρος ο Γιαννης,δεν του ειπαν οτι ηταν 2 μετρα το νερο,εσπασε το ποδαρι του.. eDIT @HardwareZone Ο Πεππας εισαι; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από webparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HardwareZone Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Πότε το έχεις πετύχει εκεί βαθιά ρε ? Κάτω από 1.5μ ήταν τις 3 φορές που έχω πάει. Δεν ξέρω αν βαθαίνει απότομα σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Πάντως με τόσο βραχώδη βυθό, ουδέποτε θα βούταγα από εκεί ( άσε που είχα πετύχει και μικρή σμέρνα εκεί έξω! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/5/2018 στις 2:56 ΜΜ, HardwareZone είπε Απλά ΥΠΈΡΟΧΗ!!!!!!!! Μου θύμησε μια φωτογραφία που είδα πρόσφατα στο προφίλ του φωτογράφου GregoryKapa. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από lek88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Στις 7/5/2018 στις 8:31 ΜΜ, Sheogorath είπε Tι βλέπουμε εδώ; Close up στις φολίδες μίας λίμας μετάλλων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Στις 4/5/2018 στις 8:26 ΜΜ, HardwareZone είπε One more Ο,τι και να πω είναι λίγο... Εξαιρετική! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/8/2018 στις 8:34 ΜΜ, HardwareZone είπε Χεχε Καλά υπέθεσες, όλες τους είναι με DSLR. Η συγκεκριμένη είναι με την D600 και τον Nikkor 50mm f/1.8G ( ναι, είχα πάει τόσο κοντά στο πουλί ) στην μαγευτική Ελαφόνησο. Μακάρι να ήταν από το internet οι φώτο, θα ήταν ανεξάντλητες Δυστυχώς δεν είναι, πράγμα που σημαίνει πως έχω καμμιά 30αριά ακόμα καλές, μετά σιωπή, γιατί τις μέτριες και κάτω δεν τις επεξεργάζομαι/δημοσιεύω, και τον τελευταίο χρόνο λόγω δουλειάς και συγκυριών ταξίδια δεν γίνανε, φώτο δεν βγήκανε ημουνα σιγουρος οτι ηταν με D600, θες καθαρισμο αισθητηρα Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από Ntinaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε ημουνα σιγουρος οτι ηταν με D600, θες καθαρισμο αισθητηρα Δεν βλέπω κάποιο ίχνος πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα