RTW4ever Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Από διακοπές... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HardwareZone Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 27 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raptorx Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, HardwareZone είπε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΡΑ!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, dalain είπε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΡΑ!!! Συμφωνώ απολύτως!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navigator0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, HardwareZone είπε Έξω από το Γύθειο είναι; τέλειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HardwareZone Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Thank you guys! @navigator0 Ναι, λίγο έξω από το Γύθειο, στην παραλία "Σελινίτσα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HardwareZone Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 One more 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, HardwareZone είπε One more Εξαιρετικός! Η πρώτη βέβαια μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Γνωρίζω την τεχνική λήψης, αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα που έδωσες με το ασπρόμαυρο είναι από εκστατικό έως συγκλονιστικό, φαντάζομαι πώς θα φαίνονται σε φουλ ανάλυση - full screen! Αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία: Που τα βρίσκεις τα ναυάγια κοντά στην ακτή; Δεν τα έχουν μαζέψει - διαλύσει, μόνο τα αφήνουν να σαπίζουν μέσα στο νερό και να μολύνουν; Μακάρι να είχα και εγώ κοντά μου τέτοια θέματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HardwareZone Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, RTW4ever είπε Εξαιρετικός! Η πρώτη βέβαια μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Γνωρίζω την τεχνική λήψης, αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα που έδωσες με το ασπρόμαυρο είναι από εκστατικό έως συγκλονιστικό, φαντάζομαι πώς θα φαίνονται σε φουλ ανάλυση - full screen! Αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία: Που τα βρίσκεις τα ναυάγια κοντά στην ακτή; Δεν τα έχουν μαζέψει - διαλύσει, μόνο τα αφήνουν να σαπίζουν μέσα στο νερό και να μολύνουν; Μακάρι να είχα και εγώ κοντά μου τέτοια θέματα! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου! Σε κάποιες περιπτώσεις, είτε επειδή Greek Δημόσιο, είτε επειδή το θεωρούνε ευκαιρία για τουρισμό, τα αφήνουν τα ναυάγια στην θέση τους. Τα βρίσκω είτε από τύχη περνώντας από μέρη που πάω απλά όπου με βγάλει ο δρόμος ( βασικά ο σκατοχωματόδρομος συνήθως ) είτε από panoramio ( να ζήσουμε να το θυμόμαστε ), είτε από random googling, είτε από γνωστό/φίλο που έχει άτομο σε κάποιο μέρος και ξέρει να μου πεί κάποιο πραγματικά φωτογραφικό "αξιοθέατο". Το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγα να βγάλω το ναυάγιο της Άνδρου, αλλά δεν μου έκατσε να το πλησιάσω λόγω συνθηκών και παραπληροφόρισεις από το internet όσον αφορά την προσβασιμότητα και την διαδρομή. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρω πρωτού διαλυθεί τελείως, γιατί ήδη πέρσι ήταν σε κατάσταση να κοπέι στα δύο εντελώς και να τουμπάρει. Μετά σειρά έχει αυτό της Αμοργού ( που ελπίζω να υπάρχει ακόμα ). Γενικότερα τα περισσότερα τοπία πέραν των πασίγνωστων ( π.χ. Μετέωρα ) βρίσκονται με μπόλικη τύχη, πολύ ψάξιμο, λόγια από φίλο φίλου, ψάξιμο τυχαίων φωτογραφιών στο google με αναζήτηση βάση ευρύτερης περιοχής, κλπ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Επιβεβαιώνεις ότι η φωτογραφία, μεταξύ άλλων, θέλει... κόπο! Εν τω μεταξύ, ανοιξιάτικα λουλουδάκια: 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Mate 10 lite ρεον νερο και snapseed...Δεν εχω αποφασίσει αν μου αρέσει η φωτογραφία ή αν είναι χάλια... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HardwareZone Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δε θυμάμαι αν την έχω ανεβάσει... Πάρνηθα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Ας βάλουμε και κάτι πιο abstract και μινιμαλιστικό! 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα