Mesqal Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Σημερα ειχε πολυ διαυγεια και ανεβηκα σε ενα λοφακι στη Λουτσα και καταφερα να δω ολη την Ανδρο την Τηνο και την Γυαρο πολυ καθαρα. Την αλλα φορα θα παρω μαζι μου τα κυαλια μηπως καταφερω και διακρινω Μυκονο και Συρο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, stefanos_th είπε η επανω ειναι λαγονησι ? ναι αγαπητέ! (απ'οσο θυμάμαι, γιατι με πήγε φιλος 1η φορά!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, Mesqal είπε Σημερα ειχε πολυ διαυγεια και ανεβηκα σε ενα λοφακι στη Λουτσα και καταφερα να δω ολη την Ανδρο την Τηνο και την Γυαρο πολυ καθαρα. Την αλλα φορα θα παρω μαζι μου τα κυαλια μηπως καταφερω και διακρινω Μυκονο και Συρο. Για καλύτερη θέαση έπρεπε να ανέβεις πιο ψηλά π.χ. Λόφο Αγίου Ιωάννου που έχει καταπληκτική θέα, για να αποφεύγεις τη χαμηλή θολούρα-νέφωση της Θάλασσας. Από εκεί έχω δει συχνά κορυφές από νησιά του Αιγαίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 https://photos.app.goo.gl/0AhJNNFJ3rZSSmI12 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πατήστε πάνω για πλήρη ανάλυση. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από lek88 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μπιτς αμ φαμπιουλους! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μια και απο εμενα! Πρώτες προσπάθειες επεξεργασίας μέσο κινητού! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Καλαμπάκα - Μετέωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Στους πρόποδες του Ταϋγέτου, κοντά στον Μυστρά! Ταΰγετος by Achilles Gk, on Flickr 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Καλαμπάκα - Μετέωρα αν κι αυτά ειναι γούστα, αλλά κατ'εμε το παρατράβηξες στην επεξεργασία. Πάντα φιλικά. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, kanesaxo είπε αν κι αυτά ειναι γούστα, αλλά κατ'εμε το παρατράβηξες στην επεξεργασία. Πάντα φιλικά. σαν να εχει φτιαξει αποικια στο age of empires ειναι η φωτο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Kατ'εμε, (ξανά) πιθανολογώ πως πέτυχε ο φιλος πολυ φλατ ημέρα (οπως κι εγώ) και άνευ επεξεργασίας δε βγήκε κατι ομορφο. Απλά το...παράκανε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Kατ'εμε, (ξανά) πιθανολογώ πως πέτυχε ο φιλος πολυ φλατ ημέρα (οπως κι εγώ) και άνευ επεξεργασίας δε βγήκε κατι ομορφο. Απλά το...παράκανε! δεν το λεω υποτιμητικα η ειρωνικα. πραγματι μου θυμησε αποικια του age of empires Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από christopher0016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, christopher0016 είπε δεν το λεω υποτιμητικα η ειρωνικα. πραγματι μου θυμησε αποικια του age of empires Wololo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Varlaam Monastery - Meteora by Urban Mood, on Flickr Meteora by Urban Mood, on Flickr 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα