Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λιγο βόρεια απο Portland, Maine

36638716690_c15f3e0a3e_b.jpgMaine's Lighthouses #2,5: The hat man version by Aris G, on Flickr

San Francisco, California. Οι περιώνυμες painted ladies..

36916687546_8939773292_b.jpgFull House (SF's Painted Ladies) by Aris G, on Flickr

• Like 13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ωραία φωτογραφία (το μόνο που θα άλλαζα, θα έβαζα την μηχανή να κινήται πάνω στην γραμμή, νομίζω θα έβγαζε μεγαλύτερη δυναμική) και έχεις κάνει και καλή επεξεργασία. Έβαλες κάποιο πρισετ ή στο χέρι? Μπορείς να γράψεις ποιες ρυθμίσεις έχεις αλλάξει και πόσο;

Ωραία φωτογραφία (το μόνο που θα άλλαζα, θα έβαζα την μηχανή να κινήται πάνω στην γραμμή, νομίζω θα έβγαζε μεγαλύτερη δυναμική) και έχεις κάνει και καλή επεξεργασία. Έβαλες κάποιο πρισετ ή στο χέρι? Μπορείς να γράψεις ποιες ρυθμίσεις έχεις αλλάξει και πόσο;

Είναι ένα γενικό preset που έχω και πάνω εκεί πειράζω τις όποιες ρυθμίσεις θέλω.Στην συγκεκριμένη με τις σκιές έχω παίξει περισσότερο και τον οδηγό.

• Like 1

Πως λέγεται το πρίσετ;

Δεν έχει κάποιο όνομα το είχα βρει στο youtube από κάποιον που δείχνει διάφορες τεχνικές. Άλλωστε αν πατήσεις στο google free Lightroom presets θα σου βγάλει τα πάρα πολλά πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...