UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 γαλανά μάτια γάτα η έτσι είναι από τον φακό? γιατί όσες έχουν περάσει από εμένα μόνο πράσινα είχαν αλλά μπορεί να είναι ειδική ράτσα η δικιά σου (?) Να την χαίρεσαι πολύ όμορφη ! Ναι ναι γαλανά. Οι περισσότερες άσπρες με γαλανά μάτια είναι και κουφές και μιλάμε για τεράστιο ποσοστό. Η δικιά μου δεν είναι Σ ευχαριστώ ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ναι γαλανά. Οι περισσότερες άσπρες με γαλανά μάτια είναι και κουφές και μιλάμε για τεράστιο ποσοστό. Η δικιά μου δεν είναι Σ ευχαριστώ ! Τι είναι χειρότερο όμως; Να είναι κουφή η γάτα σου και να σε γράφει; Ή να σε ακούει και να σε γράφει; Να τη χαίρεσαι Και για να μην είμαι offtopic: «Περιμένοντας το σχολικό» (Sony Z3 Compact) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Magic Light by Manos Iatrou, on Flickr 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Προσπαθούσα να καταλάβω πως διάλο τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία με 50άρη φακό Μετά είδα με ποια τεχνική έγινε (δεν την ήξερα αλλά την έψαξα) Η απορία μου είναι, αφού αυτό το κόλπο το κάνεις για να έχεις ευρύ κάδρο αλλά με πολύ μικρό βάθος πεδίου, τότε γιατί έκλεισες το διάφραγμα? Και για να πω την αλήθεια όσο κοίταγα την φωτογραφία δεν θα έλεγα ότι το πρόσεξα καν το βάθος πεδίου, δεν μου φάνηκε μικρό. Δεν έχει και κάτι ο περίγυρος που να φαίνεται ωραίο στο (όποιο) θόλωμα έχει γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Προσπαθούσα να καταλάβω πως διάλο τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία με 50άρη φακό Μετά είδα με ποια τεχνική έγινε (δεν την ήξερα αλλά την έψαξα) Η απορία μου είναι, αφού αυτό το κόλπο το κάνεις για να έχεις ευρύ κάδρο αλλά με πολύ μικρό βάθος πεδίου, τότε γιατί έκλεισες το διάφραγμα? Και για να πω την αλήθεια όσο κοίταγα την φωτογραφία δεν θα έλεγα ότι το πρόσεξα καν το βάθος πεδίου, δεν μου φάνηκε μικρό. Δεν έχει και κάτι ο περίγυρος που να φαίνεται ωραίο στο (όποιο) θόλωμα έχει γίνει Έκλεισα το διάφραγμα για να έχω περισσότερη ευκρίνεια γιατί στο 1.8 ο φακός είναι αρκετά πιο soft. Το αποτέλεσμα δεν είναι ιδανικό γιατί όπως λες και εσύ,δεν έχει αντικείμενα μπρος και πίσω από το θέμα ώστε να γίνει έντονο. Δοκιμαστικά το έκανα για να δω πως βγαίνει και αν αξίζει η προσπάθεια. Αν σου δώσω το κανονικό αρχείο,θα δεις πόσο πιο έντονο είναι σε σχέση με τη μικρή ανάλυση της εδώ φωτογραφίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 flower by Angelo P., on Flickr 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ''Sunset vol 4'' @ Westpoint harbor, Redwood City, CA 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 dirty sunset by Angelo P., on Flickr 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Schilf by Angelo P., on Flickr 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Norway Fjord & glacier 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Άι χάσου παλιό μυρμηγκάκι , με φόρτωσες βραδιάτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ενα γατι που γεννήθηκε στην αυλή μας και απο τότε τριγυρνά εδώ μπας και δει τον αδερφό της ο όποιος είναι κάτοικος του σπιτιού! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Κάμερα: Sony DSC-P200 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα