Rabican Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 το relocation ειναι μεγαλη υποθεση και μεχρι να βρω τα πατηματα μου ηθελα καποιο καιρο.. νταξει τωρα ειμαστε κομπλε απλα πρεπει να βρω photospots εδω κοντα γιατι βοστωνη ειναι καμμια ωρα δρομος και δε λεει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 το relocation ειναι μεγαλη υποθεση και μεχρι να βρω τα πατηματα μου ηθελα καποιο καιρο.. νταξει τωρα ειμαστε κομπλε απλα πρεπει να βρω photospots εδω κοντα γιατι βοστωνη ειναι καμμια ωρα δρομος και δε λεει! όλα καλά, καλή αρχή... Έχω ένα φίλο ο οποίος έκανε το master του στη Βοστώνη και ασχολείται με φωτογραφία (btw κι αυτός με D5100 τραβάει)... Είχε βρει πολλά ωραία photospots στην Βοστώνη και στις γύρω περιοχές, αν σε ενδιαφέρει στείλε μου pm και μπορώ να σε φέρω σε επαφή μαζί του... Εδώ οι φωτογραφίες του: https://500px.com/konstantinos-metallinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 ευχαριστω ρε! εξαιρετικη δουλεια ο φιλος σου. και με τοσο "μικρο" μοντελο μηχανης.. το εχει πραγματικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) ευχαριστω ρε! εξαιρετικη δουλεια ο φιλος σου. και με τοσο "μικρο" μοντελο μηχανης.. το εχει πραγματικα. και εκτός από τα καδραρίσματα είναι και μάστορας στην επεξεργασία... Και κάτι από μένα, που χάθηκα κι εγώ... Into the sunset... by John Miliadis, on Flickr Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2016 από jmiliad 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 The heart of life by John Miliadis, on Flickr 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 _Timeless_ by Manos Iatrou, on Flickr 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 dive into the blue by Angelo P., on Flickr 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 ξέρω σκατά εικόνες αλλά ντάξει, αυτό είχα να το κάνω από το 2008 να ουμε. loveland 16 (πολυ νωρις) ξημέρωμα κυριακής. εκλεισα 12ωρο χτυπηματος ο,Ο το ερώτημα ειναι, να ψοφήσω ή να παιξω νο μανσκάι; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 https://s20.postimg.org/d8z7gjyvh/WP_20160813_20_49_36_Pro.jpg Φωτο σκέτη τραβηγμένη με Lumia532DS, όλα αυτόματο.... https://s20.postimg.org/re50id7wt/Vinci_Photo_20160815002417.jpg Και μετά πέρασμα με την εφαρμογή Vinci!!..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Vibes by Angelo P., on Flickr 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 wood by Angelo P., on Flickr 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Σσσσσσστ. Τρώω. Που είμαι; 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 ''down in da hood'' @ Ny's subway 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Παραλία Ροβινιά, Κέρκυρα Rovinia beach, Corfu... by John Miliadis, on Flickr 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Άτιμε unabomber όσο πάω να ξεχάσω αυτό το καταπληκτικό ταξίδι μου το θυμίζεις με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς, το φελέκι μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα