kanesaxo Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ερώτηση: Να κάνουμε λέτε ένα τοπικ περί κοστολόγησης εξοπλισμου για μας που ασχολούμαστε; Πχ θελω κατι να δωσω και δν μπορώ να το κοστολογήσω...να μη χαλάμε αυτό το τόπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Οι φώτο είναι από κινητό χωρίς φίλτρο και τραβηγμένες μετά από χιλιόμετρα που κάνω με το ποδήλατο. Το αναφέρω επειδή είμαι αρκετά κουρασμένος στις περισσότερες αλλά από κάθε τοπίο που περνάω δεν χάνω την ευκαιρία να βγάλω μία γρήγορη φωτο. Είναι κάποια μέρη που ενώ έχω πάει πάρα πολλές φορές με αυτοκίνητο, τώρα με το ποδήλατο έχουν ένα ρομαντισμό που δεν ξέρω αν αποτυπώνεται στην εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Από σήμερα στην ανάβαση Διονύσου : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ^^^^ Oταν βλέπω αναβάσεις νομίζω οτι ήμαστε στο 1970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Απλά τράβηξα αυτά που μου αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ''early or late'' @ Hudson river, NYC ''the line'' @ Santa Monica, CA 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Sailboat by AngeP., on Flickr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Sail, on Flickr 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 ''King Lemmy'' @ San Diego Zoo, CA. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 αιγιο city Untitled by , on Flickr 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μύκονος: Νυχτερινή φωτογραφία της Χώρας και ένα σύντομο κλιπάκι από τον κόλπο του Αη Γιάννη. Και οι δύο λήψεις έγιναν με το DJI Phantom 3 Professional 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ''King Lemmy'' @ San Diego Zoo, CA. Με ποιο εργαλείο/φίλτρο έχεις δώσει αυτήν την αίσθηση της κίνησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Πάτμος, Δωδεκάνησα, Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Με ποιο εργαλείο/φίλτρο έχεις δώσει αυτήν την αίσθηση της κίνησης? Motion Blur Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα