*nenya* Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αν δεν σας είναι δύσκολο, γίνεται να λέτε και τοποθεσίες; Βλέπουμε τόσα ωραία μέρη και δεν ξέρουμε απαραίτητα πού βρίσκονται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πτήση πάνω το Φάληρο και τη μαρίνα Φλοίαβου DJI Phantom 3 professional 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πιερία έξω από το χωριό Νέα Έφεσος, στο βάθος ο Όλυμπος. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Επεξεργασία και source/link της original εικόνας. Δεν κατάλαβα το πρόβλημα.... Αυτό που λέει ο Spect ήξερα κι εγώ. Θες να βρω διάφορα covers που έχουν φωτογραφίες για να σου δείξω να δεις ότι είναι επεξεργασμένες; Αν υπάρχει πρόβλημα πάντως εγώ δεν έχω θέμα, την κατεβάζω. Έτσι κι αλλιώς κέρδος δεν βγάζω απ'το DA οπότε δε με νοιάζει. Χμμ, ναι, δεν ξέρω. Τέλος πάντων, αν και δεν μου κάθεται καλά το θέμα με την επεξεργασία, κράτα την έτσι. Καλύτερα όμως βάλε το λινκ της σελίδας του τοπικ που φαίνεται η φωτογραφία, γιατί το λινκ του imgur δεν δείχνει και κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Πανοραμική άποψη από 230 μέτρα ύψος του Πειραιά και των νοτίων προαστίων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Πτήση πάνω από το σιδηροδρομικό σταθμό του Ρέντη. Στη συγκεκριμένη έσπασα και το προσωπικό μου ρεκόρ απόστασης με 1.44 χλμ (στα 130+ μέτρα υψος) από το σημείο απογείωσης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Κατέβασμα από λιβάδι για βασιλικά Θεσσαλονίκης. Στο βάθος ο Θερμαϊκός, στο πολύ βάθος ο Όλυμπος. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Πτήση πάνω από το σιδηροδρομικό σταθμό του Ρέντη. Στη συγκεκριμένη έσπασα και το προσωπικό μου ρεκόρ απόστασης με 1.44 χλμ (στα 130+ μέτρα υψος) από το σημείο απογείωσης Νομίζω ότι για τέτοιες λήψεις πρέπει να πηγαίνεις σε μέρες που να έχει περισσότερη η διαύγεια η ατμόσφαιρα, με λιγότερα σύννεφα και κατά την golden hour.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πολυ ωραιες ληψεις zanskou μπραβο.δειχνεις κ μερη που μενω σχετικα κοντα. Στο συγκεκριμενο drone ποιο ειναι το οριο υψους και αποστασης που εχει; Παντως εχω ανχος που παει τοσο ψηλα μην γινει καμια αποσυνδεση και πεσει.ανχωνομαι τοσο λες και ειναι δικο μου Υπαρχει τετοια πιθανοτητα; (sorry για το off topic) απλα παντα ηθελα να ρωτησω κατι τετοιο εναν κατοχο drone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Tο θεωρητικό όριο ύψους είναι κάποια χιλιόμετρα και η μέγιστη απόσταση χειρισμού 3.5-5χλμ. Ωστόσο δεν επιτρέπεται να το σηκώσεις πάνω από 120μ στην Ελλάδα χωρίς άδεια. Επίσης, αν για οποιοδήποτε λόγο χαθεί η σύνδεση μεταξύ του RC και του drone, τότε αυτό επιστρέφει αυτόματα μόνο του στο σημείο απογείωσης και προσγειώνεται 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Tο θεωρητικό όριο ύψους είναι κάποια χιλιόμετρα και η μέγιστη απόσταση χειρισμού 3.5-5χλμ. Ωστόσο δεν επιτρέπεται να το σηκώσεις πάνω από 120μ στην Ελλάδα χωρίς άδεια. Επίσης, αν για οποιοδήποτε λόγο χαθεί η σύνδεση μεταξύ του RC και του drone, τότε αυτό επιστρέφει αυτόματα μόνο του στο σημείο απογείωσης και προσγειώνεται Δεν το ήξερα αυτό. Έχει ένα φίλος το ίδιο με το δικό σου, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως το γνωρίζει. Έχουμε κάπου link με το νόμο/απόφαση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δεν το ήξερα αυτό. Έχει ένα φίλος το ίδιο με το δικό σου, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως το γνωρίζει. Έχουμε κάπου link με το νόμο/απόφαση ; http://www.pttl.gr/drones-rules-in-greece-00527/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 http://www.pttl.gr/drones-rules-in-greece-00527/ Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα