zanskou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Πρώτη μου λήψη με το DJI Phantom 3 Professional 7
*nenya* Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Και δεν την παίρνεις? Τιμή μου κιόλας Here you are http://nenyasindar.deviantart.com/art/Opeth-cover-597973697 4
bluesattack Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ηταν δυνατη darkιλα η φωτο του cthulhucarbide , ειδικα με τα κορακια. Αν ηταν κινηματογραφικη σκηνη σιγουρα θα εσκαγε μυτη ο Πητερ Κασινγκ η ο Κριστοφερ Λι 1
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 To logo το έβαλες, την υφή της εικόνας γιατί την πείραξες όμως? Ή την βάζεις όπως την έφτιαξα ή καθόλου. Δεν μπορείς να την πάρεις και να την αλλάξεις
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πάντα παίζει επεξεργασία ειδικά όταν παίζει για εξώφυλλο στο λέω Γιατί μια μου φωτογραφία είναι σε εξώφυλλο 2
*nenya* Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 To logo το έβαλες, την υφή της εικόνας γιατί την πείραξες όμως? Ή την βάζεις όπως την έφτιαξα ή καθόλου. Δεν μπορείς να την πάρεις και να την αλλάξεις Επεξεργασία και source/link της original εικόνας. Δεν κατάλαβα το πρόβλημα.... Αυτό που λέει ο Spect ήξερα κι εγώ. Θες να βρω διάφορα covers που έχουν φωτογραφίες για να σου δείξω να δεις ότι είναι επεξεργασμένες; Αν υπάρχει πρόβλημα πάντως εγώ δεν έχω θέμα, την κατεβάζω. Έτσι κι αλλιώς κέρδος δεν βγάζω απ'το DA οπότε δε με νοιάζει.
nickarmy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ωραία βίντεο αλλα προσωπικά βαριέμαι να βλεπω τόση ώρα τοπίο με χαλαρή μουσική , θα προτιμούσα να έχεις κάποια αφήγηση
nickarmy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 φοβερή ... τι κατάφερες τώρα θέλω και εγω drone 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα