cthulhucarbide Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 1η προσπάθεια για κάτι λίγο πιο μινιμαλ 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 ''Uptown Funk'' @ Big apple a.k.a Nyc 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 1η προσπάθεια για κάτι λίγο πιο μινιμαλ Την λάτρεψα <3 μου δίνεις την άδειά σου να το κάνω σαν cover των Opeth; Εννοείται θα σου δώσω credits! [έχεις μήπως κι εσύ Deviant Art account;] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 πολυ ομορφο βιντεο δικο σου ειναι ?? βασικα απο ποιο σημειο ειναι τραβηγμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Την λάτρεψα <3 μου δίνεις την άδειά σου να το κάνω σαν cover των Opeth; Εννοείται θα σου δώσω credits! [έχεις μήπως κι εσύ Deviant Art account;] Den κατάλαβα τι ακριβώς θα την κάνεις. Λογαριασμό όχι δεν έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 πολυ ομορφο βιντεο δικο σου ειναι ?? βασικα απο ποιο σημειο ειναι τραβηγμενο? Δικό μου είναι, ναι. Eιναι τραβηγμένο από το ρολόι στον Πόρο (πάνω από το λιμάνι), με μια Nikon D600 και τον Nikkor 24-70 2.8 Μπορείς να δεις και άλλα που έχω κάνει εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 @cthulhucarbide Θέλω να την κάνω σαν εξώφυλλο δίσκου των Opeth επειδή ταιριάζει απίστευτα με το στυλ τους. Και για credits θα δώσω link της original φωτογραφίας σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 η πρωτη ειναι τραβηγμενη με note 2 αρκετα καλη καμερα δε του το χα η δευτερη ειναι απο διανυκτερευση στο χορτιατη το βουνο που ψησαμε κιολας εξου και η φωτια η τριτη ειναι απο συναυλια judas priest το 12 στο καυτατζογλειο ειναι η φαση που ανεβαζει τη μηχανη στη σκηνη ο χαλφορντ και η τελευταια ειναι απο την ανω πολη την αγαπημενη μου περιοχη στη θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Loggas, Corfu by John Miliadis, on Flickr 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 @cthulhucarbide Θέλω να την κάνω σαν εξώφυλλο δίσκου των Opeth επειδή ταιριάζει απίστευτα με το στυλ τους. Και για credits θα δώσω link της original φωτογραφίας σου. Και δεν την παίρνεις? Τιμή μου κιόλας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ''Golden Sun'' @ south beach, miami, fl 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Sunset by AngeP., on Flickr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα