Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ναι ειναι απο τα φιλτρα. Γιατι πηγαμε 10-11 το πρωι :P κατι φτηνιαρικα ND που ειχα παρει δεν θυμαμαι μαρκα! Ενας φιλος πηρε την 70D και εχει multiple exposure το οποιο επεξεργαζεται απευθειας και μπορεις να εχεις σχεδον το ιδιο αποτελεσμα χωρις φιλτρα! καλη μαγκια

Το φαντάστηκα. Βασικά είναι σαν να έχεις βάλει το ένα πάνω από το άλλο έτσι όπως είναι.

Εγώ πάντως βάζω το πολύ μέχρι ένα, επειδή και το δικό μου φτηνό είναι. Και αν θέλω μεγαλύτερη έκθεση υπάρχουν τεχνικές που δεν ρίχνουν την ποιότητα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω εφαρμόσει με απόλυτη επιτυχία. Εννοείται πως έχει άλλο τρέξιμο βέβαια καθώς θες επεξεργασία κλπ.

Μπορείς επίσης να έχεις την κάμερα στο τρίποδο και να την αφήσεις να βγάζει μόνη της φωτογραφίες με την αυτοφωτογράφηση (επιλέγεις πολλές)

Το έχω εφαρμόσει με απόλυτη επιτυχία. Εννοείται πως έχει άλλο τρέξιμο βέβαια καθώς θες επεξεργασία κλπ.

Μπορείς επίσης να έχεις την κάμερα στο τρίποδο και να την αφήσεις να βγάζει μόνη της φωτογραφίες με την αυτοφωτογράφηση (επιλέγεις πολλές)

Υπαρχει και η εφαρμογη smooth reflections για sony, που το κανει on camera για οποιον ενδιαφερετε.

Δεν ειναι ακριβώς φωτογραφία, αλλά συρραφή σε βίντεο μερικών χιλιάδων καρέ που έβγαλα το περασμένο καλοκαιρι οπότε πιστευω οτι ταιριάζει εδώ :)

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...