Mau-Maus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Reflections... by John Miliadis, on Flickr φοβερή φωτο μπράβο , απο τις καλύτερες που εχω δει εδω θα σου πατούσα το λαικ αλλά στο ίδιο μήνυμα την λες στον φίλο μου τον was γαμώτο ------ 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 φοβερή φωτο μπράβο , απο τις καλύτερες που εχω δει εδω θα σου πατούσα το λαικ αλλά στο ίδιο μήνυμα την λες στον φίλο μου τον was γαμώτο thanks, no hard feelings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Fast as Light by Manos Iatrou, on Flickr 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 ...πέρα από φίλους και ξε-φίλους, να τονίσω ρε Μάους πως μου κάνουν εντύπωση ΠΑΝΤΑ οι φωτό σου. Δνε ξέρω πώς διάλο καταφέρνεις και εγκλωβίζεις κάτι που κάνει κλικ (πέρα από το κλείστρο :ρ) στα θέματά σου. Έχεις πολύ σκηνοθετικό ένστικτο, μάλλον. Σε άλλον μπορεί βέβαια να μην λένε κάτι, αλλά εμένα αυτή είναι η άποψή μου. Καλή ώρα, αναφέρομαι στις πιο πάνω τρεις φωτό. .....υπ' όψιν, καν δεν γνωριζόμαστε, για να μην μπεί σε κανέναν η ιδέα ότι αλληλογλυφόμαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Story behind the photo: μου πόνεσε η μέση μέχρι να 'ρθει το καράβι εκεί που το 'θελα... Shapes by John Miliadis, on Flickr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Κάτι διαφορετικό... ο σπιτόγατος είχε βγει να λιαστεί λίγο και με παρακολουθούσε. "Dat Cat", on Flickr 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 ''Sunny'' @ Bodega bay, California 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Λιγάκι παλιά (2010). Την θυμήθηκα όταν είδα τις πιο πάνω του @Mau-Maus Είναι από Λήμνο, χωρίς καμία επεξεργασία: 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 παρτε και αλλη μια μεσημεριανη Untitled on Flickr 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 παρτε και αλλη μια μεσημεριανη Untitled on Flickr Για κάποιο λόγο αισθάνομαι deja vu όταν βλέπω αυτήν την φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 εχω κανει tag τοποθεσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν την είδα την τοποθεσία. Απλά με πρώτη ματιά μου φαίνεται πολύ γνώριμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Αλυκές Επανομής. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ^...σα ζωγραφιά. Αndrea, ειδικά εσύ κι ο Μάους το έχετε πολύ το "ποιητικό" στις φωτό σας. Έχουν "κίνηση" μέσα τους και γενικά κάτι παραπάνω να πουν από απλά "ένα όμορφο κάδρο". Ωραίο και το γατόνι πιο πάνω (και το ίδιο ωραίο καθ' εαυτό, αλλά και η γωνία λήψης/επιλογή της στιγμής του κλικ τέλεια συγχρονισμένη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα