Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως γενικα για το dxomark, εχω αρχισει και πιστευω οτι τα κομματια που δοκιμαζουν παρα ειναι διαλεγμενα και υπαρχουν διαφοροποιησεις, δεν ειναι και λιγοι που αλλαζουν 2-3 φορες φακο μεχρι να πετυχουν ενα καλο κομματι, τουλαχιστον σε αλλες χωρες που υπαρχει ευκολη δυνατοτητα επιστροφης χωρις ερωτησεις και πολλα πολλα.

Και μια χθεσινη απο λευκο πυργο, ειχε πολυ καλο ουρανο χθες.

25356683105_6cdb301e74_z.jpg

• Like 22
Δημοσ.

Αν δεις φωτό από τον δικό του 18-105 θα καταλάβεις γιατί του έκανε εντύπωση χαχαχα

Andrea στέλνεις και εδώ κανα πμ με τα δείγματα να ρίξω μια ματιά? :P

Δημοσ.

Εντάξει σε γενικές γραμμές είναι σωστό αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις!

Συνηθως οι εξαιρεσεις ειναι οι φθηνοτεροι φακοι, οι kit, φακοι απο καποιες εταιρειες που το quality control ειναι κακο (samyang). Αλλα υπαρχουν και καλυτεροι φακοι που πασχουν απο κακες παρτιδες, οποτε καλο ειναι πριν αγορασουμε κατι, περα απο το dxomark να ριχνουμε και μια ματια reviews απο χρηστες, εκει συνηθως φαινεται αν εχουν παρουσιαστει προβληματα με τον φακο που θελουμε να αγορασουμε.

Δημοσ.

Και μια χθεσινη απο λευκο πυργο, ειχε πολυ καλο ουρανο χθες.

Ειλικρινής απορία γιατί ξέρω πολύ καλά το θέμα και επίσης ξέρω πολύ καλά ότι δεν έχω παρουσιάσει ποτέ τόσο ωραία φωτό. Πόσο % από αυτό που βλέπουμε είναι post?

Δημοσ.

Ειλικρινής απορία γιατί ξέρω πολύ καλά το θέμα και επίσης ξέρω πολύ καλά ότι δεν έχω παρουσιάσει ποτέ τόσο ωραία φωτό. Πόσο % από αυτό που βλέπουμε είναι post?

Τιποτα το σπουδαιο απο post, το τυπικο που κανω σε τετοιες φωτογραφιες ειναι ανοιγμα σκιων, οξυτητα, contrast, saturation, πεντε λεπτα επεξεργασια ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα να ετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι.  :P

...η αλήθεια είναι ότι είμαι νάυλον ντέφια και ψόφια κέφια απόψε και μόνο αυτό μου ήρθε, αλλά τεσπα

25383086715_40ecdd07ff_z.jpg

(μια Ιταλία τον Ιούλιο δε θα με χάλαγε εν τω μεταξύ)

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...