Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πολύ ωραίο και μινιμαλ. Πολύ ωραία σύνθεση και το γεγονός ότι το φόντο είναι θολό μέχρι τον "ορίζοντα" είναι πολύ καλή επιλογή

Ευχαριστω, το μινιμαλ ειναι γιατι ο φακος δεν εστιαζει κατω απο 50cm, θα ηθελα να μπορουσα να πλησιασω κι αλλο, το θολο για να ξεφορτωθω το background, που ειχε αρκετο αχρηστο θορυβο οπως σπιτια.  :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από κάποια πανοράματα προσπαθώ να φτιάξω πλανήτη. Παλιότερα έχουν μπει κάμποσοι φορές πλανήτες σε αυτό το τοπικ. Τα έχω καταφέρει σε γενικές γραμμές:
TUySZYw.jpg

Το εργαλείο distort μου παραμένει απενεργοποιημένο αν η εικόνα έχει μήκος πάνω από 30000 πίξελ και άμα δεν είναι jpeg :mad:  Εσείς τα καταφέρνετε και με τα .nef ? (επίσης το πρόγραμμα μου δεσμεύει περίπου 30giga από τον σκληρό κατά την διαδικασία, αλλά αυτό μάλλον είναι φυσιολογικό για τόσο μεγάλη εικόνα)

Τα κύρια ερωτήματα αυτήν την στιγμή είναι, πως μπορώ να περιστρέψω τον πλανήτη πχ 45 μοίρες χωρίς να έχω άσπρες γωνίες? Επίσης πως θα κάνω την ραφή να μην φαίνεται? Με clone stamping tool και τα συναφή δεν είδα προκοπή...

• Like 3

Τι θέλει να πει ο ποιητής???

Η φώτο δεν έχει την παραμικρή επεξεργασία συν ότι έφαγα 5 λεπτά ψόφοκρύο χθες για χα πιάσω ένα καλό κύμα..

...σαν τί λες να θέλει να πει; Μας γέμισες νερά το λάπτοπ θέλει να πει.

Σπήκινγκ οφ ποιητής, αν υπάρχει τέτοιος στη φάση, μάλλον εσύ είσαι. Άντε στην χειρότερη, είσαι στιχάκι.

(Επιπλέον ρησπέκτ για το ψοφοπεντάλεπτο που δήλωσες.)

• Like 1

Τι θέλει να πει ο ποιητής???

Η φώτο δεν έχει την παραμικρή επεξεργασία συν ότι έφαγα 5 λεπτά ψόφοκρύο χθες για χα πιάσω ένα καλό κύμα..

Που είναι αυτό? Λουτράκι? 

https://www.flickr.com/photos/129090940@N04/albums/72157664835483276

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...