defacer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και δεν το'βαλε Ε δώσε λίγο χρόνο ρε συ https://www.dropbox.com/s/mcnhtxecwnvtqwc/DSC_4549.NEF?dl=0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και λιγο χρωμα πριν γυρισω παλι στο γνωριμο pattern (b&w) ''The Reservoir'' @ Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir,Central Park, NY 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγώ κάπως έτσι θα τόκανα(με τις μηδαμινές μου γνώσεις). Πάντως δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να διορθώσεις την εικόνα, οπότε το πως θα κάνεις τα χρώματα είναι θέμα γούστου. Πρώτα ίσιωσα το κάδρο αλλά κυρίως έδωσα λίγο ζωντάνια στα χρώματα. Θα μπορούσα να μειώσω το πράσινο να μην φαίνεται τόσο πολύ(όπως έκανες εσύ) που έκανες και τα δέντρα πιο φθινοπορινά αλλά σου βγήκε το σπίτι κίτρινο μετά Για την αρχική εικόνα τώρα, ισο400 και 1/640 ταχύτητα δεν συνάδουν. Επίσης δεν κατάλαβα τι ήθελες να φωτογραφίσεις στο σημείο που εστίασες. Άμα ήθελες να επικεντρωθείς στα φύλλα θα ταίριαζε ένας φωτεινός φακός για να γίνει όλο μπόκι από πίσω(το λέω μιας και βλέπω ότι τα έχεις σκάσει γενικά). Άμα ήθελες να φαίνονται όλα θα έκλεινες το διάφραγμα γιατί τώρα τα δέντρα στο βάθος είναι θολά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Για την αρχική εικόνα τώρα, ισο400 και 1/640 ταχύτητα δεν συνάδουν. Γιατί; Η φάση ήταν πως έκανα βόλτα στο πάρκο, κάποιες σκηνές ήταν φωτεινές, κάποιες αρκετά σκοτεινές, έβαλα το 400 γενικά και δεν το ξαναπείραξα. Υποθέτω εννοείς πως θα έπρεπε να το κατεβάσω αφού υπήρχε φως, αλλά υπάρχει λόγος; Επίσης δεν κατάλαβα τι ήθελες να φωτογραφίσεις στο σημείο που εστίασες. Άμα ήθελες να επικεντρωθείς στα φύλλα θα ταίριαζε ένας φωτεινός φακός για να γίνει όλο μπόκι από πίσω(το λέω μιας και βλέπω ότι τα έχεις σκάσει γενικά). Άμα ήθελες να φαίνονται όλα θα έκλεινες το διάφραγμα γιατί τώρα τα δέντρα στο βάθος είναι θολά. Όντως έπρεπε να το κλείσω περισσότερο. Φωτεινό ζουμ δεν έχω, να κουβαλάω και να αλλάζω φακούς σε τέτοιες εξορμήσεις δεν είναι ρεαλιστικό στην παρούσα φάση για πρακτικούς λόγους, και να βγω έξω με φορεμένο 35mm f/1.8G είναι πολύ ρίσκο για όλα τα κάδρα που θα θέλεις και δε θα μπορείς να βγάλεις. ΥΓ Όσον αφορά τα χρώματα, η δική σου version μου φαίνεται όντως πολύ πράσινη. Το σπίτι που λες το βλέπω για κροπάρισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Unabomber σου πάει το χρωματάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Υποθέτω εννοείς πως θα έπρεπε να το κατεβάσω αφού υπήρχε φως, αλλά υπάρχει λόγος; Νταξ, δεν είναι ότι θα σου χαλάσει και την φωτογραφία αλλά απλώς δεν υπάρχει λόγος νομίζω. Εγώ πάντως αντιπαθώ πολύ το ισο γιατί μαρέσει η ευκρίνεια έστω και αν κάποιες φορές είναι πιο πολύ στην ιδέα μου. Οι παρακάτω φωτογραφίες πχ είναι (στο περίπου) με ισο 100, ταχύτητα 1/20 και κλειστό διάφραγμα. Δεν το μετανοιώνω. ________________________________________________________________ Αυτό το τοπίο έχει πολύ ποτένσιαλ και το καλό είναι ότι μπορώ να το επισκέπτομαι συχνά για να το ξανατραβήξω. Προς το παρόν έχει ως εξείς: Αυτά τα άκυρα αγριόχορτα εκεί μπροστά πολύ μου την σπάνε αλλά έτσι είναι τώρα. Με φωτοσοπ δεν δοκίμασα να τα βγάλω γιατί στο μπροστινό μέρος είναι πολλά αλλά την άλλη φορά που θα πάω θα προσέξω να τα τσαλαπατήσω. Άλλη εκδοχή: Δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα να βγάζω πανοραμική και δεν δοκίμασα να τις ενώσω αυτες τις δύο στο φότοσοπ. (Δεν έχουν και ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις νομίζω). Το μυστικό ήταν ότι περίμενα να πέσει ο ήλιος ώστε οι σκιές να είναι πιο έντονες και να φαίνεται πιο καλά το χόρτο. Άμα δν ήταν και το βουνό δεξιά θα ήταν καλύτερα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dow Jones Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κεφαλονια 7 ωρα το πρωι, απο iphone 5. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Clock Tower by Manos Iatrou, on Flickr 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Serenity by AngeP., on Flickr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Christ Church Meadow, Oxford 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Mountain by AngeP., on Flickr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια πως στον κορακα μπορω να βαλω φωτογραφια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μου είναι πολύ γνώριμο. Ποιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα