Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ποσα δευτερα το exposure γιωργο; μπορουσες να το τραβηξεις λιιιγο παραπανω να ειναι πιο smooth το νερο..;;

πως λεγονται αυτα τα φιλτρα που τα βαζεις για αυτο το εφε; nd stop filters? Εγώ με τέτοιο νόμισα την έβγαλε την φωτό.

Δημοσ.

πως λεγονται αυτα τα φιλτρα που τα βαζεις για αυτο το εφε; nd stop filters? Εγώ με τέτοιο νόμισα την έβγαλε την φωτό.

Ναι έτσι λέγονται .... στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειαζόταν .Όπως είπα παραπάνω  δεν θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και με επιτυχία λόγο κύματος

Δημοσ.

Παραλία Γλυκά Νερά, Ν. Χανίων . Ευτυχώς την Κυριακή είχε τέλειο καιρό.

Η παραλία λέγεται έτσι, διότι αν σκάψεις την άμμο, θα βρεις γλυκό νερό (όπως φαίνεται κ στις φωτο) :

Πρόσβαση από Χώρα Σφακιων μέσω του Ε4 (15') :

SAM_3666.jpg

SAM_3675.jpg

SAM_3691.jpg

SAM_3696.jpg

SAM_3698.jpg

SAM_3699.jpg

• Like 2
Δημοσ.
Δημοσ.

Οι φάσεις της ολικής έκλειψης σελήνης σήμερα τα ξημερώματα στο Βάτο Κέρκυρας παρέα με την καταπληκτική αστροπαρέα της Αστρονομικής Εταιρείας Κέρκυρας... Μια καταπληκτική βραδιά με καταπλήκτική ορατότητα σε όλη τη διάρκεια της έκλειψης. Οι φωτογραφίες μέσα από το αγαπημένο μου Bresser με το οποίο έκανα και κάνω τα πρώτα μου βήματα στην εξερεύνηση του νυχτερινού ουρανού...

Ραντεβού σε 18 χρόνια!

21162662823_4f0102a018_k.jpgLunar Eclipse 2015 - Phases by John Miliadis, on Flickr

• Like 17
Δημοσ.

Μετα απο μια μεγαλη φαπα της ζωης ο τσαμπιον(πλοιο) με παει Κρητη και Γουβες στο καμπινγκ,περνω 2 μηνες  σε διαφορα μερη και ζω σε σκηνη.Γυρναω πισω (Αθηνα) ως Οδυσσεας και βρισκω το βασιλειο μου τιγκα στους μνηστηρες,δεν εχω τιποτα.Μετα απο λιγο χανω και την Πηνελοπη. Αν η ζωη ηταν ευκολη θα προτιμουσα να πεθανω..

2ywft3c.jpg

sfc906.jpg

• Like 3
Δημοσ.

όπως πήγαινα σπίτι με επιασα να απολαμβάνω το τοπίο.

20150918_164507_zpsm1s279nk.jpg

Που είσαι εδω πέρα; Μοιάζει σα σκηνή όπου θα βγούν απο το τζιπ η Κάρυ με τον Σαουλ (Homeland) και θα τρέξουν μέσα σε ένα απο τα σπίτια.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...