headbanger Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 όπως πήγαινα σπίτι με επιασα να απολαμβάνω το τοπίο. 15
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Light festival in Kadriorg Park,Estonia 13
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 όπως πήγαινα σπίτι με επιασα να απολαμβάνω το τοπίο. http://i3.photobucket.com/albums/y79/GD_headbanger/bike%20rides/20150918_164507_zpsm1s279nk.jpg Clearly fake/shopped, που είναι το χιόνι?
tehAllantin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 ποσα δευτερα το exposure γιωργο; μπορουσες να το τραβηξεις λιιιγο παραπανω να ειναι πιο smooth το νερο..;; πως λεγονται αυτα τα φιλτρα που τα βαζεις για αυτο το εφε; nd stop filters? Εγώ με τέτοιο νόμισα την έβγαλε την φωτό.
rafail1994 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 πως λεγονται αυτα τα φιλτρα που τα βαζεις για αυτο το εφε; nd stop filters? Εγώ με τέτοιο νόμισα την έβγαλε την φωτό. Ναι έτσι λέγονται .... στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειαζόταν .Όπως είπα παραπάνω δεν θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και με επιτυχία λόγο κύματος
Doc1355 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Athens Flying Week 2015 by Manos Iatrou, on Flickr 7
Supes Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έφτιαξε ο καιρός στην Κέρκυρα! Corfu being Corfu... by John Miliadis, on Flickr 11
liakjim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παραλία Γλυκά Νερά, Ν. Χανίων . Ευτυχώς την Κυριακή είχε τέλειο καιρό. Η παραλία λέγεται έτσι, διότι αν σκάψεις την άμμο, θα βρεις γλυκό νερό (όπως φαίνεται κ στις φωτο) : Πρόσβαση από Χώρα Σφακιων μέσω του Ε4 (15') : 2
Rabican Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 μερικες ακομη.. Colorful houses by Aris Giannakopoulos, on Flickr Staircase with view by Aris Giannakopoulos, on Flickr Tiles... by Aris Giannakopoulos, on Flickr Up to the sky... by Aris Giannakopoulos, on Flickr Just a famous landmark.. by Aris Giannakopoulos, on Flickr Into the circle by Aris Giannakopoulos, on Flickr Through the window by Aris Giannakopoulos, on Flickr 14
lifeowner771 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Eιχα εμπνευση να βγαλω το "αυτοκινητο" βολτα 5
Supes Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Οι φάσεις της ολικής έκλειψης σελήνης σήμερα τα ξημερώματα στο Βάτο Κέρκυρας παρέα με την καταπληκτική αστροπαρέα της Αστρονομικής Εταιρείας Κέρκυρας... Μια καταπληκτική βραδιά με καταπλήκτική ορατότητα σε όλη τη διάρκεια της έκλειψης. Οι φωτογραφίες μέσα από το αγαπημένο μου Bresser με το οποίο έκανα και κάνω τα πρώτα μου βήματα στην εξερεύνηση του νυχτερινού ουρανού... Ραντεβού σε 18 χρόνια! Lunar Eclipse 2015 - Phases by John Miliadis, on Flickr 17
tehAllantin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 μαγικες στιγμες στη δουλεια Magic Amsterdam sunsets by Konstantinos Lakiaras, on Flickr Magic Amsterdam sunsets vol 2 by Konstantinos Lakiaras, on Flickr 5
petros_samurai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μετα απο μια μεγαλη φαπα της ζωης ο τσαμπιον(πλοιο) με παει Κρητη και Γουβες στο καμπινγκ,περνω 2 μηνες σε διαφορα μερη και ζω σε σκηνη.Γυρναω πισω (Αθηνα) ως Οδυσσεας και βρισκω το βασιλειο μου τιγκα στους μνηστηρες,δεν εχω τιποτα.Μετα απο λιγο χανω και την Πηνελοπη. Αν η ζωη ηταν ευκολη θα προτιμουσα να πεθανω.. 3
mad-proffessor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 όπως πήγαινα σπίτι με επιασα να απολαμβάνω το τοπίο. Που είσαι εδω πέρα; Μοιάζει σα σκηνή όπου θα βγούν απο το τζιπ η Κάρυ με τον Σαουλ (Homeland) και θα τρέξουν μέσα σε ένα απο τα σπίτια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα