Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τοποθεσία;  Ο κάμπος κάτω απ'το Λεβίδι; (μοιάζει πολύ)

Όχι όχι καμία σχέση... πάτα να μπεις στο flickr έχω βάλει ακριβώς το σημείο λήψης στον χάρτη...

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχει πέσει η παραμικρή επεξεργασία  να μου καεί το πισι :)

• Like 8
Δημοσ.

απο προσφατη βολτα στην ομορφη κερκυρα και τα συβοτα.. νταξει.. δεν ειναι φαση μπομπερ... αλλα ο καιρος γαρ εγγυς.. θα ερθουν κι απο εκει φωτο οσονουπω..

20472495054_b9342d1240_b.jpgStreets of Corfu by Aris Giannakopoulos, on Flickr

20487783514_30ea1687f8_b.jpgCanal d' amour (the love canal) by Aris Giannakopoulos, on Flickr

21112609915_5d637e2f16_b.jpgDowntown square @ night by Aris Giannakopoulos, on Flickr

20455984994_4736d1184d_b.jpgBlue lagoon by Aris Giannakopoulos, on Flickr

συνειδητοποιω οτι επαιξε πολυ portrait.. οι επομενες θα ειναι πιο landscape! :P

• Like 10
Δημοσ.

Πολύ θα ήθελα να έχω έρθει, αλλά bazinga γιατί και οι δύο είναι από περιοχή Θεσσαλονίκης (η πρώτη λευκό πύργο και η άλλη Επανωμή). :-D

Δημοσ.

Πολύ θα ήθελα να έχω έρθει, αλλά bazinga γιατί και οι δύο είναι από περιοχή Θεσσαλονίκης (η πρώτη λευκό πύργο και η άλλη Επανωμή). :-D

εχω την αμυδρα εντυπωση οτι έκανε λαθος quote ο jmiliad!!! :P :P

20543736453_8a724bf791_b.jpgNice view during golden hour by Aris Giannakopoulos, on Flickr

• Like 7
Δημοσ.

21277809576_2102bb6c5b_o.jpgPlaying with copper equipment! by Konstantinos Lakiaras, on Flickr

21277872546_fc2bf20d21_o.jpgPlaying with copper equipment! by Konstantinos Lakiaras, on Flickr

Λεπον, ηρθε ο εξοπλισμος στο νεο εστιατοριο, οργαζμος! Μας εφεραν κατι "μπακιρένια" τηγανια/κατσαρολες κλπ για το display (αυστηρα :'( ) και εντάξει, η αντανακλάσεις ήταν όλα τα λεφτά! Ε ρε να μην είχα έτσι πρόχειρη μία markIII :D

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...