Lucifer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Κατά πάσα πιθανότητα δεν, τα τελευταία 8 χρόνια δεν σε έχει αναφέρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, αποκατάσταση της πραγματικότητας. edit: όντως τα έχει βάλει ανάποδα η κουφάλα. Τσάμπα η αποκατάσταση. Δε τσιμπαω ρε... αποκάλυψη της φάτσας του liopyr (για να ησυχάσει και ο alexis333) : Με καταλαβατε οτι εχω ψηθει να δω φατσες και μου κανετε πλακα ε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 όχι σωστά στα είπε ο liopyr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 όχι σωστά στα είπε ο liopyr Ασε ρε... Αλλου αυτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ασε ρε...Αλλου αυτα.. τι δίνεις και σου δείχνω και τον λιοπυρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 δίνεις τον ι5 και σου δείχνω και τον λιοπυρ Σου δινω και τις μνημες και τη μητρικη αν μου δειξεις Thresh, antonl και washcloud ... Σοβαρα τωρα αυτα τα ονοματα ειναι πραγματικα στη φοτο του liopyr ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Σοβαρα τωρα αυτα τα ονοματα ειναι πραγματικα στη φοτο του liopyr ... Σκάλωσες ότι σου λένε ψέμματα.Αυτά είναι τα νικς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Σου δινω και τις μνημες και τη μητρικη αν μου δειξεις Thresh, antonl και washcloud ... ο wash είπαμε είναι των πουλημένων βορείων.......έμεινε στ' αυγά του (ο δε antonl παίζει να είναι και bot) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) ΟΚ. Με πεισατε ... Τι μαλλουρες και μουσαρες ειναι αυτες ομως σεις.. Για αρπαχτε καμια ψαλιδα... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2009 από alexis333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αυτοί είναι Αλέξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 ΟΚ. Με πεισατε ... Τι μαλλουρες και μουσαρες ειναι αυτες ομως ρε σεις.. Για αρπαχτε καμια ψαλιδα... σιγά μην σταματήσουμε και τα ναρκωτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 ΟΚ. Με πεισατε ... Τι μαλλουρες και μουσαρες ειναι αυτες ομως ρε σεις.. Για αρπαχτε καμια ψαλιδα... μακρυά από μας αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Με τετοιο μαλλι και μουσι πρεπει να ζυγιζει καμποσα κιλα παραπανω το κεφαλι ομως ε... Κουραζομαι και μονο που το σκεφτομαι να σηκωνω και να κουβαλαω ολο αυτο το τριχομανι... no offence .. Πλακιτσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 μηδενικός βάρος, μέχρι το καλοκαίρι είχα πολύ μαλλί, τώρα είναι αρκετά κομμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
little loulou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 μακρυά από μας αυτά! ναι!μακρια απο μας!εγω το μουσι μου δεν το ξυριζω με τιποτα ωωω..γεια σου θρεεεεεεες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα