Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 η μαυριλα στη μεση τι ειναΙ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Πολυ ωραιες φωτογραφιες.....λεω να κανω και εγω την αρχη. Καθε κριτικη ευπροσδεκτη φυσικα . DSC_1419-3 by Iraklis Efstathiadis, on Flickr Στα 30 sec βγάζει Startrails, αν κάνεις ζουμ στα αστέρια θα δεις ότι δεν είναι τόσο σημειακά αλλά μικρές γραμούλες... Δοκίμασε μικρότερο χρόνο έκθεσης: 20 sec. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raklis20 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 η μαυριλα στη μεση τι ειναΙ? Η μαυριλα στην μεση ειμαι εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ανεπεξέργαστη - αυτό το κίτρινο-κοκκινο δεν υπάρχει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Rio-Antirio Bridge by AngeP., on Flickr 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Rio-Antirio Bridge by AngeP., on Flickr Πολύ όμορφη.... πολλά επίπεδα... δημιουργεί όμορφα συναισθήματα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πολύ όμορφη.... πολλά επίπεδα... δημιουργεί όμορφα συναισθήματα... Χαίρομαι και σε ευχαριστώ πολύ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Χαλκιδικη κοντα στα Ν.Μουδανια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raklis20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Εγκαταλελειμμένο γηροκομείο. DSC_1714 by Iraklis Efstathiadis, on Flickr 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Εγκαταλελειμμένο γηροκομείο. DSC_1714 by Iraklis Efstathiadis, on Flickr τόπος λήψης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 [ATTACH]1114351[/ATTACH] 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raklis20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 τόπος λήψης;Ουαλια, Merthyr Tydfil. Πανέμορφη χώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εγκαταλελειμμένο γηροκομείο. DSC_1714 by Iraklis Efstathiadis, on Flickr ωραια φωτο (framing, composition) ομως κατι με προβληματιζει.. εχεις ανεβασει πολυ clarity..? σαν να εχει χασει λιγο τη φυσικοτητα της και φερνει σε ζωγραφια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ωραια φωτο (framing, composition) ομως κατι με προβληματιζει.. εχεις ανεβασει πολυ clarity..? σαν να εχει χασει λιγο τη φυσικοτητα της και φερνει σε ζωγραφια.. Εμένα μου άρεσε το clarity, γενικά νομίζω του πάει σε τέτοιου είδες φωτογραφίες, παλιά κτίρια κλπ. Δίνει μία δραματικότητα... Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να βγάλω τα flares... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα