liakjim Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Χρυσή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πως έγινε πολλαπλό το περίγραμμα της κοπελιάς? προχωρούσε και η μηχανή έγραφε φαντάζομαι. έχει βάλει μεγάλο χρόνο έκθεσης. αυτ που ειπε ο χαρις! εχει πχ 30" εκθεση οποτε η κοπελα στέκεται λιγο στο ενα σημειο πχ 5" μετα αλλα 5" στο αλλο κτλ Ρε παιδιά, αφού ο χρόνος έκθεσης είναι 0,3s! Γιαυτό ρωτάω τον γιατρό, να μας πει αν είναι κάποιο άλλο κόλπο πέρα από φώτοσοπ Ίσως είναι παραπάνω από μία φωτογραφίες στακαρισμένες... Παιδιά η φωτογραφία είναι όπως βγήκε από τη μηχανή το μοναδικό pp που έχει γίνει είναι μετατροπή σε α/μ στο lightroom και κάποιες ρυθμίσεις στην τονικότητα.. Η απάντηση στο πως βγήκε έτσι είναι Multiple Exposure. Η D7000 δίνει επιλογή ως 3 καρέ,νεότερες μηχανές (κυρίως full frame) δίνουν παραπάνω με κορυφή την D4s που δίνει ως 8 αν θυμάμαι σωστά. Έτσι προκύπτουν 3 καρέ 0.3" τα οποία τα ενώνει η μηχανή μόνη της καθώς αυτός είναι και ο σκοπός της λειτουργίας αυτής. Με χρήση τρίποδα εννοείται για να μην έχουμε μετατοπίσεις στο κάδρο και βγει blurry το αποτέλεσμα Γενικά το Multiple Exposure σου δίνει ωραίες δυνατότητες αν το ψάξεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2015 από Mau-Maus 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Blue Moon by AngeP., on Flickr 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Έβαλες κάποιο φίλτρο για να γίνει μπλε; Γιατί πριν που ήμουν έξω και κοίταζα μπλε δεν ήταν σίγουρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Έβαλες κάποιο φίλτρο για να γίνει μπλε; Γιατί πριν που ήμουν έξω και κοίταζα μπλε δεν ήταν σίγουρα. Δεν έχει κανένα φίλτρο.Γκριζομπλεδιζη θα έλεγα περισσότερο. Μπλε είναι αυτό αλλά δεν ξέρω αν την έχει επεξεργαστεί https://flic.kr/p/wsNjVY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Παιδιά το φεγγάρι ΔΕΝ ήταν μπλε. Blue moon λέγεται επειδή είναι δυο πανσέληνοι μέσα σε ένα μήνα. Απλά εμείς για κάποιο λόγο το πηραμε στην κυριολεξία. Η φωτογραφία σου οφείλεται πιθανόν στην ισορροπία λευκού. http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=232031&sid=accbc0ebdcaff29afc0b974d551ab746#232031 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ωραίος Ραφ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Έβαλες κάποιο φίλτρο για να γίνει μπλε; Γιατί πριν που ήμουν έξω και κοίταζα μπλε δεν ήταν σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Απο κινητο βεβαια .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ωραίος Ραφ! Thanks Μανο !! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Η πανέμορφη ξαδέρφη μου! Είναι το 2ο ή 3ο πορτραίτο νομίζω που βγάζω και επεξεργάζομαι σοβαρά οπότε θέλω τις συμβουλές σας Ήδη είναι on the way ο 18-105 για να βγάζω σε μεγαλύτερες εστιακές... Ξέρω, θα πάρω prime κάποια στιγμή My beautiful cousin... by John Miliadis, on Flickr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 πολύ πάθος αποπνέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Η πανέμορφη ξαδέρφη μου! Είναι το 2ο ή 3ο πορτραίτο νομίζω που βγάζω και επεξεργάζομαι σοβαρά οπότε θέλω τις συμβουλές σας Ήδη είναι on the way ο 18-105 για να βγάζω σε μεγαλύτερες εστιακές... Ξέρω, θα πάρω prime κάποια στιγμή My beautiful cousin... by John Miliadis, on Flickr Ωραιο αποτελεσμα..Σε ποιο σημειο του προσωπου εχεις κανει focus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα