vasoula78 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Χαράς το κουράγιο σου που κατέβηκες εκεί κάτω. ναι άσε την επόμενη ημέρα έμαθα για τα 350 σκαλιά... αλλά άξιζε τον κόπο
theoritikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Ωραίο topic παιδιά! Θα ρίξω μια ματιά στις δικές μου φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω κάποια στιγμή (μάλλον αύριο). Apoikos τι μηχανή έχεις και τι ρυθμίσεις κάνεις?
WizeMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Το κάστρο των παραμυθιων στα Φιλιατρα της Μεσσηνιας Στον Αγρίλι (πριν τα Φιλιατρά) είναι αυτό το Κάστρο. Anyway, είσαι από την περιοχή?
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 εχεις απολυτο δικιο, ειναι στον Αγριλι, αλλα δεν νομιζω πως πολλοι 8α καταλαβαιναν που βρισκεται ο Αγριλις, σε αντιθεση με τα Φιλιατρα. Οχι, δεν ειμαι απο εκει εγω, η κοπελα μου ειναι.
giankyr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Αυτές οι φωτογραφίες είναι απ' το μαγαζί που δουλεύω στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Τραβήχτηκαν με Sony P100. Υπήρξαν πολλές στιγμές που παρακαλούσα να έχω μια καλύτερη φωτογραφική εκεί πάνω
Jheremias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Η paschalia μου έδειξε το thread. Πάνε πολλά πολλά χρόνια από τότε που έγραφα τακτικά στο Μπλά-Μπλά του insomnia και ήξερα όλα τα ανοιχτά και κλειστά threads!!! Ε lucifer τομάρι;; Πολύ ωραίο topic! Απόλλων, νομίζω ξέρω και τον άλλο τύπο με τα μαλλιά. Όσο για τις υπόλοιπες φωτογραφίες, είναι απίστευτες !!! Σας παραθέτω εγώ μερικές από το νησί της Αφροδίτης, την Κύπρο. Αλλά όχι αυτή που πάτε όλοι, αλλά την άγνωστη.... Και μενα γενικά μου αρέσει η καλλιτεχνική φωτογραφία γενικά....τοπία και άνθρωποι...! Δεν ξέρω πως έχει κάνει ο Απόλλων αυτό κόλπο που τις μικραίνει πρώτα και μετά γίνονται μεγάλες! Πως γίνεται; edit: Το κάνει το vbulletin μόνο του Μια παραλία πριν την Πάφο. Απέραντο Γαλάζιο! Βράχος και Θάλασσα.... Θάλασσα και Αροδάφνες...
HexStatic Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Αυτές οι φωτογραφίες είναι απ' το μαγαζί που δουλεύω στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Τραβήχτηκαν με Sony P100. Υπήρξαν πολλές στιγμές που παρακαλούσα να έχω μια καλύτερη φωτογραφική εκεί πάνω Βασικά το μονο καλο που έχει αυτό το μαγαζί είναι η θέα του.Κατά τα αλλα είναι ακόμα ένα καταδικασμένο cafe που άνοιξε στο πανόραμα.Επειδή θα σου δοθούνε πολλές ευκαιρίες ακόμα για να βγάλεις φωτός από εκεί θα σου δώσω ένα hint. Ακούμπησε την camera σου πάνω σε ένα τραπεζάκι' date=' σκαμπό, whatever και βάλτη να βγάλει φωτό μονη τις (με το timer).Έτσι θα αποφύγεις το κάθε κούνημα που θα προκαλέσει το χέρι σου πατώντας το κουμπάκι και η φωτό θα βγει πεντακάθαρη. Εδώ έχω 2 φωτός από το Porto Paradiso της Χαλκιδικής (2ο Πόδι). Οι φωτός τραβήχτηκαν με 30" ανοιχτό διάφραγμα.Sorry για το μεγάλο μέγεθος των φωτογραφιών αλλα δεν αξίζει να τις συμπιέσω περισσότερο και να χάσουνε την ποιότητα τους.(Περίπου 1MB η κάθε μία)
subdee Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 ε αφού βάλατε το Αγρίλι τότε θα θα βάλω και το Βρωμονέρι και τους Γαργαλιάνους... thread Επαρχίας Τριφυλίας
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Πασχα 2006 ,ετοιμαζεται ο φουρνος (πετρινος ) για τα αρνια...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Πόρτο Γερμενο πασχα 2006 παλι Και υπομονη κανα μηνα ακομα.Ετοιμαζω ενα site με φωτογραφιες απο τις διακοπες μου τα τελευταια 3 χρονια.Ελπιζω να γινουν αρκετες background στο pc σας
giankyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Βασικά το μονο καλο που έχει αυτό το μαγαζί είναι η θέα του.Κατά τα αλλα είναι ακόμα ένα καταδικασμένο cafe που άνοιξε στο πανόραμα.Επειδή θα σου δοθούνε πολλές ευκαιρίες ακόμα για να βγάλεις φωτός από εκεί θα σου δώσω ένα hint. Ακούμπησε την camera σου πάνω σε ένα τραπεζάκι, σκαμπό, whatever και βάλτη να βγάλει φωτό μονη τις (με το timer).Έτσι θα αποφύγεις το κάθε κούνημα που θα προκαλέσει το χέρι σου πατώντας το κουμπάκι και η φωτό θα βγει πεντακάθαρη. Aυτό κάνω όποτε στήνομαι σε σημείο που να είναι κοντά σε στήριγμα φίλε. Θεσσαλονικιός είσαι? Πέρασες απ' το μαγαζί?
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μια γωνία του Reichstag. Το Siegessäule. Μια όψη του Αμβούργου από το ποτάμι. Μια όψη της συνταξιδιώτισσας στο Itzehoe. Το δημαρχείο του Αμβούργου φωτογραφημένο από το καμπαναριό μιας μεσαιωνικής εκκλησίας ενός αγίου που σιγά μη θυμάμαι. Ο αγαπημένος σας χρήστης σε στιγμές χαλάρωσης μετά το Wacken Open Air.
Highlander Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Το κτίριο που βρίσκεται απέναντι απο την συνταξιδιώτισσα ποιό είπαμε ότι είναι ; Αν θέλεις ποστάρησε περισσότερες φωτό με λεπτομέρειες :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα