devill0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 βραχνέικα είναι ή λεω παπαριές? Σωστα λες βραχνεικα ειναι!!Επίσης και αυτή. SunsetLight by Angelo Pantazis, on Flickr 8
Supes Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Σαν Μαρίνο, λίγες μέρες πριν... View from San Marino... by John Miliadis, on Flickr 18
tzizzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 πολυ ομορφη! πως μπορω να ποσταρω μια φωτογραφια μεσω flickr ?
tehAllantin Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 επιτέλους, στην πανέμορφη χώρα! Crystal clear by allantin4tw, on Flickr Fjords edge by allantin4tw, on Flickr 11
devill0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Βραχνεικα Πατρα Tranquility by Angelo Pantazis, on Flickr 3
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ''The Canyon'' @Grand Canyon, Colorado River (view from helicopter) ps: δεν μου πηγαινε η καρδια να το κανω BW…… 20
Fotis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ''The Canyon'' @Grand Canyon, Colorado River (view from helicopter) ps: δεν μου πηγαινε η καρδια να το κανω BW…… Xτυπησες φλεβα ειναι απο τα αγαπημενα μου μερη στην Αμερικη μαζι με las vegas kai miami που δεν εχω παει . 1
rafail1994 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ''The Canyon'' @Grand Canyon, Colorado River (view from helicopter) ps: δεν μου πηγαινε η καρδια να το κανω BW…… Τι εξοπλισμό εχεις ;
Rabican Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Xτυπησες φλεβα ειναι απο τα αγαπημενα μου μερη στην Αμερικη μαζι με las vegas kai miami που δεν εχω παει . now I am shocked!!! υπαρχει μερος που εχω παει και δεν εχεις παει;;;;;; ''The Canyon'' @Grand Canyon, Colorado River (view from helicopter) ps: δεν μου πηγαινε η καρδια να το κανω BW…… ευτυχως που δεν το εκανες BW.. θα εχανε imho!!! τα σπαει.... μπραβο ρε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα