Mozzie Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 αν εξαιρεσουμε το οτι ξεχασα να διορθωσω το distortion, νομιζω βγηκε ενα καλο bw... τι λες μπομπερ; :P Untitled by Rabican7, on Flickr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Magnificent!!!!!! Well done boy..... On topic…. ''the hidden booth'' Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2015 από Unabomber 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μιας και πιάσαμε τα μαυρόασπρα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Εδω εχω να δω συννεφα κατι εβδομαδες…… Mας εχει ταραξει στον ηλιο….. χαχαχαχα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Εδω πάλι μας εχει ταράξει στην βροχή , άντε να στρώσει ο καιρός να βγάλουμε κανένα ηλιοβασίλεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ''Dark Walk'' 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) επειδή ζούλεψα έκανα και γω flickr! https://www.flickr.com/photos/130082087@N08/? το photostream μου βέβαια για κάποιο λόγο είχα ξεχάσει το iso στο 400 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2015 από tehAllantin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 τα ρεστα απο την καινουρια καμερα coolpix l620 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 P1030197 by unesh0ne, on Flickr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ωραια ολα αυτα... το θεμα ειναι, α) που θα βρουμε σημειο χωρις φωτορρυπανση, β) μην μου την πεσει κανενας και φυγει "πλουσιος" και γ) μη μου την πεσει καμμια αρκουδα/λυκος/κουναβι πανω στα ορη και τα αγρια λαγκαδια :P το καλοκαίρι του 12 ειχα παει αλόννησο. Η οποία είναι ΠΟΛΥ μακρυά από μεγάλες πηγές φωτός. Ένα βράδυ με το βεσπάκι εκει που έκανα τη βόλτα σε ένα δρόμο περίπου στη μέση του νησιού σταματάω και ζω μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου! Δεν είχε φεγγάρι, φως ΜΗΔΕΝ. Όλος ο milky way για πάρτη μας.. Κρίμα να μην α) έχω μαζί μου μια καλή dslr β) να μην έχω τις γνώσεις για να βγάλω το νεφέλωμα χωρις την κίνηση των άστρων. Καλη η ανάμνηση που μένει αλλά αν είχα και μια φωτό να τη μοιραστώ θα ήταν ακόμη καλύτερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 θα προτιμησω την επιλογη του γιατρου για λαυριο για πρωτη εξορμηση τεχ! να κανουμε λιγο practice προτου τα σκασουμε για ταξιδακι αλοννησο... In other news εχασα τρελλο photo-opportunity. κατεβαίνοντας περιφερειακή αιγάλεω προς σκαραμαγκα για δουλειά, φουλ σύννεφα στο βαθος (πανω απο τη σαλαμινα σα να λεμε) και μια σχισμη που αφηνε τον ηλιο να περναει. εκπληκτικό θέαμα να βλεπεις τις ακτινες τοσο εντονες. κριμα που δεν ειχα μαζι τη μηχανη (στα λογια σου ερχομαι τεχ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν θα τη χορτάσω ποτέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα