Ntinaras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 βαλε μια και μετα το χεσιμο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 πό εσύ έχεις ακόμα μεγαλύτερη τουαλέτα χαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μία χ8εσινή από Bondi Beach Τι γαματη παραλια εχετε εκει ρε φιλε….. Οταν ειχα ερθει, δεν εφευγα απο κει μεχρι να βραδιασει…... Priceless moments…. ψιτ! καντε μας τη χαρη και οι 2 με τις αυστραλιες σας!! αντε βραδιατικο!!!! εμεις ανεβαζουμε καρυταινα και δημητσανα και μου ερχεται ο αλλος προσπεραση απο δεξια με παραλια αυστραλια! βρεεεε αντε απο εκει!!! :P 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SchoolBoy Q Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ψιτ! καντε μας τη χαρη και οι 2 με τις αυστραλιες σας!! αντε βραδιατικο!!!! εμεις ανεβαζουμε καρυταινα και δημητσανα και μου ερχεται ο αλλος προσπεραση απο δεξια με παραλια αυστραλια! βρεεεε αντε απο εκει!!! :P Κοίτα άμα μπορούσα 8α ανέβαζα φωτογραφίες από τα λαγκάδια που είναι το χωριό της μάνας μου αλλά εδώ που βρίσκομαι πιο κοντἀ είναι η παραλία Speaking of which P.S. το κοάλα είναι fake 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κοίτα άμα μπορούσα 8α ανέβαζα φωτογραφίες από τα λαγκάδια που είναι το χωριό της μάνας μου αλλά εδώ που βρίσκομαι πιο κοντἀ είναι η παραλία Speaking of which challenge accepted!!! speaking of which... A tribute to a great benefactor for the local community by Rabican7, on Flickr και μια ασχετη: A dominant hill.. by Rabican7, on Flickr Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2015 από Rabican 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 2015-02-20_02-42-55 by nc.m.n., on Flickr Και μιας και βάζουμε Λαγκάδια: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Να υποθέσω ότι το HDR είναι σήμερα ότι ήταν και το zoom στις βιντεοκάμερες των 90ς; Όταν δηλαδή πηγαίναμε να τραβήξουμε κάποια σκηνή και από τα συνεχή zoom-in, zoom-out χρειαζόταν ο θεατής να πάρει δραμαμίνες. Χωρίς πλάκα, πραγματικά χαίρομαι πολλές από τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται εδώ. Για την πρωτοτυπία τους, την γωνία τους (την οπτική τους γενικότερα), αλλά και την τεχνική κατάρτιση πολλών από εσάς. Στα μάτια του αδαούς παρατηρητή σαν και μένα (ή έστω του απλού ερασιτέχνη) πολλές φωτογραφίες φαντάζουν πανέμορφες. Και όπως κάθε τι που είναι ωραίο από μόνο του, δεν χρειάζεται πολλά παραπάνω. Ίσως ένα cropάρισμα για διόρθωση του κάδρου αλλά μέχρι εκεί. Τώρα βέβαια αυτά είναι οι προσωπικές μου σκέψεις και ίσως να μην εκφράζουν κανένα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα άμα μπορούσα 8α ανέβαζα φωτογραφίες από τα λαγκάδια που είναι το χωριό της μάνας μου αλλά εδώ που βρίσκομαι πιο κοντἀ είναι η παραλία Έλα ρε, εμένα ήταν η γιαγιά μου από κει και κάμποσοι άλλοι συγγενείς. Πάντα στάση για καφέ στα Λαγκάδια λίγο πριν φτάσω στο χωριό μου. Πανέμορφα μέρη, υπέροχη θέα στον γκρεμό. (Νά'χαν και χώρο για πάρκιν τα Λαγκάδια ρε γαμώτο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Να υποθέσω ότι το HDR είναι σήμερα ότι ήταν και το zoom στις βιντεοκάμερες των 90ς; Όταν δηλαδή πηγαίναμε να τραβήξουμε κάποια σκηνή και από τα συνεχή zoom-in, zoom-out χρειαζόταν ο θεατής να πάρει δραμαμίνες. Χωρίς πλάκα, πραγματικά χαίρομαι πολλές από τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται εδώ. Για την πρωτοτυπία τους, την γωνία τους (την οπτική τους γενικότερα), αλλά και την τεχνική κατάρτιση πολλών από εσάς. Στα μάτια του αδαούς παρατηρητή σαν και μένα (ή έστω του απλού ερασιτέχνη) πολλές φωτογραφίες φαντάζουν πανέμορφες. Και όπως κάθε τι που είναι ωραίο από μόνο του, δεν χρειάζεται πολλά παραπάνω. Ίσως ένα cropάρισμα για διόρθωση του κάδρου αλλά μέχρι εκεί. Τώρα βέβαια αυτά είναι οι προσωπικές μου σκέψεις και ίσως να μην εκφράζουν κανένα άλλο. ανοιγεις μεγαλη κουβεντα τωρα, αλλα νομιζω οτι εν γενει εχεις δικιο. υπαρχουν φορες που το hdr εχει αφυσικο αποτελεσμα. καποια στιγμη ειχα ψιλο φαει φρικη και τραβαγα ολες τις φωτο σε bracketing, και δοκιμαζα τα παντα με HDR. σιγα σιγα προσπαθω να το κοψω, παροτι σε αρκετες ληψεις με μεγαλο contrast χανω πληροφορια (ειτε στο υπερφωτισμενο ειτε στο υποφωτισμενο κομματι). συνηθως το βασικο post processing που εκτελω αφορα ισιωμα (κανα στραβο οριζοντα δηλαδη), cropping, sharpening και λιγο επεξεργασια τονων. thats it.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 συνηθως το βασικο post processing που εκτελω αφορα ισιωμα (κανα στραβο οριζοντα δηλαδη), cropping, sharpening και λιγο επεξεργασια τονων. thats it.. +100000000000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως απλά δοκίμαζα το καινούριο κινητό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ανοιγεις μεγαλη κουβεντα τωρα, αλλα νομιζω οτι εν γενει εχεις δικιο. υπαρχουν φορες που το hdr εχει αφυσικο αποτελεσμα. καποια στιγμη ειχα ψιλο φαει φρικη και τραβαγα ολες τις φωτο σε bracketing, και δοκιμαζα τα παντα με HDR. σιγα σιγα προσπαθω να το κοψω, παροτι σε αρκετες ληψεις με μεγαλο contrast χανω πληροφορια (ειτε στο υπερφωτισμενο ειτε στο υποφωτισμενο κομματι). συνηθως το βασικο post processing που εκτελω αφορα ισιωμα (κανα στραβο οριζοντα δηλαδη), cropping, sharpening και λιγο επεξεργασια τονων. thats it.. Παιδιά διαφωνώ. Είναι αφύσικο λέτε; Και; Θέλω κάτι φυσικό; Το "αφύσικο" και το σουρεάλ αποτυπώνει πιο πολύ το feeling ενός τοπίου παρά το πώς απλά φαίνεται... Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ δεν θέλουμε να κάνουμε απλή καταγραφή αλλά τέχνη. Βέβαια αυτή είναι η δική μου άποψη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά διαφωνώ. Είναι αφύσικο λέτε; Και; Θέλω κάτι φυσικό; Το "αφύσικο" και το σουρεάλ αποτυπώνει πιο πολύ το feeling ενός τοπίου παρά το πώς απλά φαίνεται... Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ δεν θέλουμε να κάνουμε απλή καταγραφή αλλά τέχνη. Βέβαια αυτή είναι η δική μου άποψη Και αυτες τεχνη εχουν (εκατομμυριων μαλιστα) ........ δεν βλεπω κανα hdr...... http://www.insomnia.gr/topic/552357-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα