Supes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Mε ένα κινητό των 13MΡ βγήκε. wow.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Η πρώτη Πανσέληνος του 2015 (05/01) ανατέλει πίσω από το χωριό μου παρέα με τον αστερισμό του Ωρίωνα First full moon of the year rises above my village, along with Orion constelation... by John Miliadis, on Flickr Και από τις πρώτες προσπάθειες για πορτραίτο με τον καινούριο μου φακό My girl... by John Miliadis, on Flickr 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 like.. σου χρωσταω ενα φαβ για τη δευτερη στο φλικρ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 κανα δυο ακομα φωτο... Tour Eiffel... by Rabican7, on Flickr Liberté, égalité, fraternité.. by Rabican7, on Flickr αυτη ειναι ψιλο-ασχετη! την ξεθαψα και την ματσακονεψα λιγακι μπας και βγει κατι καλο.. Tribute to a hero (William Wallace Monument) by Rabican7, on Flickr Wien's Illuminati.. by Rabican7, on Flickr Approaching the gate.. by Rabican7, on Flickr Into the crypt by Rabican7, on Flickr 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 λετ δι σανσαιν ιν! Χανια <3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Poland Warsow Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) λιγο πιο παλια την οποια ξεθαψα... δεν ξερω αν θα ηταν καλυτερη σε B&W.... Tower city by Rabican7, on Flickr Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2015 από Rabican 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Poland Warsow : Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia Άσχετο αλλά έχει "τυπωθεί" ανάποδα ή εφαρμόζουν αγγλικό (left hand) σύστημα κίνησης; (τουλάχιστον στον πάγο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 και συνεχιζουμε το ξεθαψιμο παλαιων φωτο... αυτη τραβηγμενη στο auto ( feeling embarassed!!!! :P ) με τον kit φακο! Water crossroad by Rabican7, on Flickr 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Κηπος Ηρωων Μεσολογγι 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ''Silence'' 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Φράγμα του μαραθώνα.. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2015 από aneurysm 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Aυλάκι ,Πόρτο Ράφτη 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 3 πορτραίτα των τελευταίων ημερών: To νέο μέλος της οικογένειάς μου, μια μπιγκλέτα: Αυτή με δυσκόλεψε αρκετά γιατί για το κιαροσκούρο έπρεπε να κάτσει το μοντέλο εκεί που σβήνει το φως ώστε να μαυρίζει το πίσω μέρος του κεφαλιού (που βγαίνει εκτός φωτός), αλλά το reflector να φωτίζει τα σημεία που πρέπει να έχουν αντίθεση. Τα ψιλοκατάφερα, αλλά μου έφαγε 7 μπισκότα για να κάτσει στην θέση της και μου βγήκε η πίστη να καθαρίσω τα ψίχουλα στο post. Softbox δεξιά, λευκό reflector αριστερά κι ένα σνουτ με honeycomb από ψηλά πίσω αριστερά της κάμερας να φωτίζει αχνά το μαύρο πανί. Εδώ χαβαλεδιάζουμε με την πρωτότοκη κι ένα make-up kit, δεν είναι αντιπροσωπευτική του στυλ μου αλλά διασκεδάσαμε και σαν bonus τρομάξαμε και τον αδερφό της. Αυτή είναι πιο πολύ στο στυλ μου, μεταλλικό reflector πίσω στο φόντο, snoot από πίσω αριστερά για hairlight, shoot through ομπρέλα δεξιά και silver reflector αριστερά. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα