*nenya* Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ το νησί, δεν έχει την αναγνωρισιμότητα που του αξίζει. εκεί υπηρέτησα. Με εξαίρεση τη κοινότητα των windsurfers, εκεί μια χαρά την έχει. :ΡΩωω ναι Αφιαρτη Chicken Bay, Devil's Bay κλπ. Και γαμω τα παιδιά οι surfers και ωραία πάρτυ. Σορρυ για το off-topic! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SchoolBoy Q Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 My new year's resolution είναι να κάνω πιο συχνά updates Ίσως είμαι μειοψηφία αλλά πειράζει που οι HDR Photos δεν μου αρέσουν καθόλου; συνήθως μου μοιάζουν πολύ ψεύτικες. || NYC || by ArisEros, on Flickr || Verdun || by ArisEros, on Flickr || Street || by ArisEros, on Flickr Bonus photos apo Instagram My baby 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 SchoolBoy Q +1 like για τις φωτογραφίες και +1 like για το σχόλιο περί HDR . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 schoolboy θιγεις ωραιο θεματακι. επειδη συνηθως το ματι μου τραβανε φωτογραφιες landscape, τυχαινει πολλες φορες να πετυχαινω frames που κοβω το κεφαλι μου οτι ειναι hdr. δεν εχουν τραβηχτει με GND filter, ειναι σιγουρα hdr.. ειδικα οταν σκεφτεσαι ποσο μεγαλη διαφορα φωτεινοτητας υπαρχει μεταξυ 2 σημειων στο frame. και ενω ειναι hdr ειναι απιστευτα ωραιες, με φυσικα χρωματα. ρεαλιστικοτατες. προσπαθω κι εγω ο ερμος να τραβηξω hdr, με οσα στοπ διαφορα μεταξυ των frame (απο 0,7 εως 2), και οταν ενωνω τις φωτο στο photomatix, το αποτελεσμα ειναι αυτο που περιγραφεις. ψευτικη, σα ζωγραφια με 0 ρεαλισμο. φαινεται καραμπαμ οτι ειναι "κακο" post processing.. οι περισσοτερες hdr που εχω δοκιμασει, εμπιπτουν σε αυτη την κατηγορια. προφανως, ΔΕΝ ΞΕΡΩ να κανω ενα σωστο hdr ωστε το αποτελεσμα να εχει φυσικα χρωματα.. αμα κοιταξεις το photostream μου, θα δεις πολλες προσπαθειες, ολες με ενα κοινο χαρακτηριστικο: "αφυσικες" (παροτι προσπαθω να κραταω χαμηλα το saturation και οτι αλλο μου ανεβαζει περιεργα τα χρωματα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 To ένα κόλπο για σωστό hdr, είναι να μην κάνεις tonemapping, ώστε να μην μπαίνουν στη σφαίρα του υπερρεαλισμού και να εξυπηρετεί το hdr τον σκοπό ύπαρξής του - δυναμικό εύρος. Το δεύτερο είναι εκεί που κάνεις tonemapping (γιατί μερικές φορές μας αρέσει ο υπερρεαλισμός, βλέπε παράδειγμα) στην καμπύλη σου να κάνεις ένα roll-off στο μαύρο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 αυτο ναι, ειναι ενα ρεαλιστικο και φυσικο hdr.. επειδη δεν το εχω με τα terms, αυτο που κανω ειναι να ριξω τα 3 exposures στο photomatix επιλεγοντας το μοτιβο απο τα presets. usually ειναι το photographic. νομιζω εχει επιλογη για tonemapping και fusion.. να επιλεγω το fusion; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Στο από πάνω έχω κάνει tonemapping γιατί το ήθελα σουρεαλιστικό (@@ αλλά λέμε τώρα), απλά του έριξα τα μαύρα μετά από την καμπύλη. Ξέρεις η καμπύλη αντί να είναι διαγώνια και να ξεκινάει από το μηδέν, την βάζεις να ξεκινά από λίγο παραπάνω (αναλόγως γούστου) ώστε να μην έχει αυτό το αφύσικο μαύρο που έτσι κι αλλιώς σπάνια υπάρχει όταν φωτογραφίζεις μέρα. Μπορείς όμως να μην κάνεις καθόλου tonemapping και να συνθέτεις hdr στο photoshop, ώστε να έχεις δυναμικό εύρος χωρίς αφύσικο εφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 δεν το εχω καθολου με το φωτομαγαζο... οτι ψιλοκανω στο lightroom... layers και λοιπα μυδια/φρυδια δεν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εμένα πάλι μου αρέσει να του αλλάζω τα φώτα στο HDR. Να το κάνω τέρμα αφύσικο και σουρεάλ, σαν ιμπρεσιονιστικό πίνακα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SchoolBoy Q Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εμένα πάλι μου αρέσει να του αλλάζω τα φώτα στο HDR. Να το κάνω τέρμα αφύσικο και σουρεάλ, σαν ιμπρεσιονιστικό πίνακα. Εσύ έχεις πρόβλημα, να το κοιτάξεις Προσωπικά δε μου έχει τύχει να χρειαστώ να τραβήξω κάτι σε HDR και όσες φορές προσπάθησα, έτσι από περιέργεια πάντα μου έβγαιναν χάλια. Ίσως φταίει και το γεγονός ότι δεν ξέρω και πολλά για το HDR. Αυτό που θέλω να βελτιώσω φέτος είναι οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Αγαπώ Black & White αλλά δυστυχώς ακόμα δεν το κατέχω το θέμα. Γι᾽ αυτό και σπάνια θα δείτε B&W από εμένα. Φέτος ελπίζω να το αλλάξω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 αντιθετα, εγω πολυ συχνα εχω αρκετα μεγαλο dynamic range και οταν δοκιμαζω να τραβηξω απλη φωτο (single frame) η θα ειναι overexposed η underexposed.. και χωρις να σουταρω direct στον ηλιο ξερω γω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αν και λίγο καθυστερημένα,θα ήθελα και από εδώ να ευχαριστήσω πολύ το Περιοδικό Φωτογράφος για την ανάρτηση της φωτογραφίας μου με τίτλο "Peddler On Duty",στο προυγούμενο τεύχος Νο.233 Για την γκαλερί αναγνωστών με θέμα "Άνθρωπος και εργασία". Ρίξτε και ένα βλέφαρο στην σελιδούλα που φτιάχνω όποιος έχει χρόνο :) http://doctorm4nos.wix.com/photography-by-manos 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Congratulations Doc….. next magazine, National Geographic….. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 εχω στειλει αρκετες φορες φωτο στο περιοδικο (μπας και μπει στις θεματικες σελιδες των αναγνωστων). ουδεποτε συνεβη κατι τετοιο ομως, παροτι, με βασει τις φωτο που εβλεπα οτι μπηκαν, εκτιμουσα οτι καποια δικη μου χωραγε. τεσπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο Doc!!! Φαντάζομαι ένιωσες καταπληκτικά όταν το είδες! Και πάλι congrats! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα