V for Vagelis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ το νησί, δεν έχει την αναγνωρισιμότητα που του αξίζει. εκεί υπηρέτησα. Με εξαίρεση τη κοινότητα των windsurfers, εκεί μια χαρά την έχει. :Ρ
headbanger Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Με εξαίρεση τη κοινότητα των windsurfers, εκεί μια χαρά την έχει. :Ρ Στην παραλία δίπλα από το αεροδρόμιο της ΠΑ! ναι ναι ναι!
kate23 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Την έβγαλα πριν ένα μισάωρο περίπου, από το πίσω μπαλκόνι μου. Είναι σχεδόν sooc, της έδωσα λίγο φως στον ουρανό γιατί δεν προλάβαινα να πάρω τριπόδι για να βάλω κάτι χαμηλότερο από 1/50. Είναι πίσω μέρος και δεν έχει καθόλου φώτα οπότε οι πολυκατοικίες είναι έτσι σκοτεινές. Θα δω μήπως μπορέσω να βγάλω ένα timelapse αύριο από τις 6 περίπου ή και λίγο πιο νωρίς. Αν καταφέρω κάτι θα σας το ποστάρω Dusk_Test by Chris Anastasiou, on Flickr 4
NickTG Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 20150107_002_20150107202442864 by nc.m.n., on Flickr 2
kate23 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Έκανα μια δοκιμή αλλά δεν πέτυχα και πολύ αυτό που ήθελα. Εκτός του ότι είχε σύννεφα, νομίζω πως το ξεκίνησα λάθος στιγμή. Ήθελε ή πιο νωρίς ή πιο αργά. Εσείς τι λέτε? https://flic.kr/p/qrXSiR (Δεν μου εμφανίζει σωστά το code... ) edit: Ή στο youtube 1
Supes Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Έκανα μια δοκιμή αλλά δεν πέτυχα και πολύ αυτό που ήθελα. Εκτός του ότι είχε σύννεφα, νομίζω πως το ξεκίνησα λάθος στιγμή. Ήθελε ή πιο νωρίς ή πιο αργά. Εσείς τι λέτε? https://flic.kr/p/qrXSiR (Δεν μου εμφανίζει σωστά το code... ) edit: Ή στο youtube Αρκετά πιο νωρίς θα το έβαζα εγώ, όμορφο πάντως
Rabican Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 μερικες ακομη... Dancing house by Rabican7, on Flickr Street faces.. by Rabican7, on Flickr palace in the water... by Rabican7, on Flickr Sphinx Guards... by Rabican7, on Flickr Illuminated and mighty... by Rabican7, on Flickr Crossing the bridge by Rabican7, on Flickr Under the bridge by Rabican7, on Flickr The guards by Rabican7, on Flickr A chain between two cities by Rabican7, on Flickr τωρα που τις κοιταω με τη σειρα... πολυ γεγυρα ρε αδερφακι μου!χαχαχα 19
kate23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αρκετά πιο νωρίς θα το έβαζα εγώ, όμορφο πάντως Ήθελα να πιάσω τα τελευταία χρώματα, όπως στην φωτογραφία στο πιο πάνω ποστ, και δεν ήξερα τι ώρα να ξεκινήσω. Αν ξεκινούσα πιο νωρίς μετά έπρεπε με κάποιον τρόπο να αλλάξω τις ρυθμίσεις που είχα γιατί δεν θα φαινόταν τίποτα. Νομίζω πως αν δεν ήταν και τα σύννεφα να κρύβουν το φως προς το τέλος κάτι θα γινόταν. @Rabican: Η πρώτη είναι καταπληκτική! Όσο πιο πολύ την κοιτάζω τόσο πιο πολύ μ' αρέσει! Και οι άλλες βέβαια δεν πάνε πίσω αλλά η πρώτη σου κρατάει την προσοχή για πολύ ώρα. 1
Rabican Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 thanks! και ειναι handheld στο ψοφοκρυο (μην το πω αλλιως!).........
Doc1355 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 μερικες ακομη... Μπράβο Άρη,πανέμορφες φίλε 1
Doc1355 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η λίμνη Πλαστήρα τραβηγμένη από το παρατηρητήριο! by Doc1355, on Flickr Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2015 από Doc1355 8
kate23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μετά από μια βόλτα στα Κάστρα στη Θεσσαλονίκη. Ένα HDR πανόραμα και ένα little planet με δυο version γιατί δεν μπορώ να διαλέξω ποιο μ' αρέσει πιο πολύ. Kastra_Pan_HDR by Chris Anastasiou, on Flickr Kastra_LittlePlanet_Tinted by Chris Anastasiou, on Flickr Kastra_LittlePlanet_Normal by Chris Anastasiou, on Flickr 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα