evoracing Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει να πάρω φωτογραφική.. πρέπει... με Vodafone Smart 3... Στ. Ειρήνη στο κτήριο της ΑΣΠΑΙΤΕ... Τυμπάκι, drag day... (*αυτή δεν είναι δικιά μου, την επεξεργασία έκανα εγώ...) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 η δευτερη ειναι απο το ιβεντ του dragtimes.info περσυ; με τους τρελλορωσους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει να πάρω φωτογραφική.. πρέπει... με Vodafone Smart 3... Στ. Ειρήνη στο κτήριο της ΑΣΠΑΙΤΕ... Τυμπάκι, drag day... (*αυτή δεν είναι δικιά μου, την επεξεργασία έκανα εγώ...) τι χρησιμοποιείς για την επεξεργασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μεσο: asus zenFone 5 Τοποθεσια: Τζακι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τα έκαψες τα μπριζολίδια, τώρα γύρνα τα λουκάνικα γιατί θα σου αρπάξουν κι αυτά. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 τα πιο νόστιμα είναι τα καμμένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ειναι πιο νοστιμα και λιγο αρπαγμενα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 η δευτερη ειναι απο το ιβεντ του dragtimes.info περσυ; με τους τρελλορωσους; Φετινό είναι! έγινε και φέτος πριν καμιά εβδομάδα περίπου.. τι χρησιμοποιείς για την επεξεργασία; Για το Subaru αρχικά με το photoshop έκανα B&W και μετά διάφορα εφέ και επεξεργασίες με focus κλπ στο Aviary του Flickr... Ξέρω είναι κάπως υπερβολή με τα εφέ αλλά μου αρέσει λίγο η υπερβολή .... Αυτά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ επεξεργασία έχει αυτή: :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Φετινό είναι! έγινε και φέτος πριν καμιά εβδομάδα περίπου.. Για το Subaru αρχικά με το photoshop έκανα B&W και μετά διάφορα εφέ και επεξεργασίες με focus κλπ στο Aviary του Flickr... Ξέρω είναι κάπως υπερβολή με τα εφέ αλλά μου αρέσει λίγο η υπερβολή .... Αυτά καμία υπερβολή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Χαλκίδα? Ο κυριούλης με τα λουλούδια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 ''Sunset'' 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 my first attempt 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα