Rabican Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 λογω δουλειας πλεον δεν εχω πολυ χρονο για photowalk... και ζηλευω οταν βλεπω τυπακια με τις dslr ανα χειρας.. απο μια βολτα στην παρνηθα προ 1 μηνος περιπου.. Winter is coming... by Rabican7, on Flickr The mountain Arc by Rabican7, on Flickr 13
Supes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 λογω δουλειας πλεον δεν εχω πολυ χρονο για photowalk... και ζηλευω οταν βλεπω τυπακια με τις dslr ανα χειρας.. απο μια βολτα στην παρνηθα προ 1 μηνος περιπου.. Winter is coming... by Rabican7, on Flickr The mountain Arc by Rabican7, on Flickr Να σου πω... δεν μου τον δίνεις αυτόν τον φακό; Δεν είναι καλός, τι να τον κάνεις 2
Rabican Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 χεχεχε οντως ειναι ωραια φακουδια, ειδικα για landscape photographers οπως εγω! πολυ sharp, και με σταθερο διαφραγμα που βοηθαει σε low light καταστασεις.. μακαρι να τον δουλευα λιγο παραπανω.. πρακτικα δεν τον ξερω καν το φακο... ετοιμαζω ταξιδακι τα χριστουγεννα ομως, κεντρικη ευρωπη, και πιστευω θα παρει φωτια!!!! 1
Rabican Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 βομβιστη βλεπω το street b&w παει συννεφο!! 1
Unabomber Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Eμ, αμα περιμενεις το τραινο, καπως πρεπει να περασει η ωρα…… και ''τυχαια'' ειχα μαζι μου την mirrorless και επαιζα….
Fotis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Συνεβει το πρωι :παραλια ΛΟΥΤΡΑΚΙ Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Η φωτογραφια ειναι οπως τραβηχτηκε!! 11
rafail1994 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 by George-Raf, on Flickr Ενα come back μετά απο καιρό κόντεψε να σκουριάσει η καημένη 2
Unabomber Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ''The crossroad'' ''Ldn Eye'' ''Fountain'' 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα