Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 χα χα χα!! το φανταστηκα!! λοιπον...ειναι φωτο απο την περιοχη Μαγαζια στην Σκυρο.... η πιο μεγαλη, οργανωμενη παραλια του νησιου.... πολυ φθηνο νησι... what else??? σκεψου οτι καθομαι καθε καλοκαιρι για περιπου ενα μηνα.... (βεβαια εχω δικο μου σπιτι εκει.... ) Πολύ ωραία παραλία... Δέχεσαι επισκέψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dante14023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ ωραία παραλία... Δέχεσαι επισκέψεις; παλια νοικιαζαμε δωματια.... πολυ παλια ομως.... μετα για να βγαλεις αδεια ηθελε τα κερατα του.... οποιος θελει μου λεει με pm ή whatever να του πω τιμες πλοιου, για ξενοδοχεια κτλ κτλ.... hint: καλυτερη περιοδος στο νησι ειναι τις αποκριες που εχει και παραδοσιακες στολες και 20 ιουλιου με 15 αυγουστου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μερικές φωτογραφίες απ τις εξορμήσεις μου στην Ευρώπη αλλά και εντός. Απο πάνω αριστέρα προς τα δεξιά έχουμε και λέμε: Παραλία στην Βουρβουρού Χαλκιδικής,Ποταμόπλοιο στο Heide Park της Γερμανίας,Γιουγκοσλάβικο θέατρο δράματος στο Βελιγράδι(δώστε βάση στο παλιό ελληνικό τρόλλεϋ),Κήποι Herrenhaus στο Αννόβερο,Κάστρο στην Βουδαπέστη,Η Βουλή των Ούγγρων με τον Δούναβη πλημμυρισμένο,Τα κάστρα στην Βουδαπέστη το βράδυ,Παραλία Πευκοχωρίου Χαλκιδικής,ένας δρόμος στο Αννόβερο,Κεντρικός σταθμός στο Αννόβερο,η Πράγα από ψηλά,Κροάτικο Εθνικό Θέατρο στην Ριέκα,Ένα τυχαίο άγαλμα στην Ριέκα,Παραλία Πευκοχωρίου Χαλκιδικής,Πλατεία Σλάβια στο Βελιγράδι με φόντο τον ναό του Αγ.Σαββα,Δημαρχείο Αμβούργου,Πλατεία βασιλιά Τόμισλαβ στο Ζάγκρεμπ,Ψάχνοντας τον δρόμο για το κέντρο του Βελιγραδίου. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2009 από Finn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μερικές φωτογραφίες απ τις εξορμήσεις μου στην Ευρώπη αλλά και εντός. Έχουμε και λέμε: Παραλία στην Βουρβουρού Χαλκιδικής, Παραλίες Πευκοχωρίου Χαλκιδικής, Ψάχνοντας τον δρόμο για το κέντρο του Βελιγραδίου. Πλατεία Σλάβια στο Βελιγράδι με φόντο τον ναό του Αγ.Σαββα, Γιουγκοσλάβικο θέατρο δράματος στο Βελιγράδι(δώστε βάση στο παλιό ελληνικό τρόλλεϋ), Πλατεία βασιλιά Τόμισλαβ στο Ζάγκρεμπ, Κροάτικο Εθνικό Θέατρο στην Ριέκα, Η Βουλή των Ούγγρων με τον Δούναβη πλημμυρισμένο, Κάστρο στην Βουδαπέστη, Τα κάστρα στην Βουδαπέστη το βράδυ, η Πράγα από ψηλά, Ποταμόπλοιο στο Heide Park της Γερμανίας, Δημαρχείο Αμβούργου, Κήποι Herrenhaus στο Αννόβερο, ένας δρόμος στο Αννόβερο, Κεντρικός σταθμός στο Αννόβερο, FIXED λοιπόν, και έλεος ρε συ Για να δεις ΠΟΣΟ δίκιο έχω...από την φωτο 13 -στο ποστ σου- κι έπειτα, αν ακολουθήσει κανείς πιστά τις περιγραφές, αυτές γίνονται τουρλουμπούκι....διότι ΞΕΧΑΣΕΣ μία (της φωτό 13 προφανώς) ...με συνέπεια ας πούμε, εκεί που γράφεις "Ψάχνοντας τον δρόμο για το κέντρο του Βελιγραδίου", να αντιστοιχεί η Όχι τίποτ' άλλο, και είναι όλες μια και μια....(οι φωτός) Για καρτποστάλ.... (φοβερό ειδικά το single Βουδαπεστιανό κάστρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Χωρίς το spoiler φαίνεται πιο όμορφα στο μάτι Καλά το βουδαπεστιανό κάστρο ομολογώ ότι ειναι το masterpiece μου με μια nikon compact της πλάκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 ...ΕΝΑ δίκιο το 'χεις (όντως σαν thumbanails έχουν τη δική τους χάρη - και μοιάζουν ΟΛΕΣ μαζι σαν ΜΙΑ καρτ-ποστάλ),,,όμως σίγουρα θα έπρεπε τουλάχιστον τις ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ να τις γράψεις με ένα μοτίβο όπως τις φωτός (ξες, 4 1 3 2 κτλ) (αν όχι να εντιτάρεις τις φωτός, να τους κάνεις frame, κι από ΚΑΤΩ απ' την κάθε μία να γράψεις την περιγραφή της ). Καιιιιιι μου τα χαλάει ολίγον και η συγκεκριμένη "σκηνοθεσία", καθώς από "νύχτα Βουδαπέστης", πεταγόμαστε "σούρουπο στο Πευκοχώρι" και μετά "δρόμος Αννόβερου"...(και παρακάτω ΞΑΝΑ-μανά Πευκοχώρι-σούρουπο η οποία είναι btw η δεύτερη πιο γαμάτη απ' όλες. Όσον Αφορά τις περιγραφές δηλαδή. Γιατί satnd-alone είναι μια χαρά εικόνες...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Βρείτε τις διαφορές: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τουλάχιστον 2 νούμερα σουτιέν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Βρείτε τις διαφορές: Χμμμμ... Χαλκιδική, 2ο πόδι προς βουρβουρού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ο ένας είναι άντρας μεσήλιξ και η άλλη είναι γυναίκα νεαρής ηλικίας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ο ένας είναι άντρας μεσήλιξ και η άλλη είναι γυναίκα νεαρής ηλικίας ? Λάθος Ο ένας κρατάει ρακέτα,o άλλος όχι Kleinmain δεν είναι στον δρόμο προς Βουρβουρού.Είναι ΣΤΗΝ Βουρβουρού.Απίστευτο μέρος ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Λάθος Ο ένας κρατάει ρακέτα,o άλλος όχι Kleinmain δεν είναι στον δρόμο προς Βουρβουρού.Είναι ΣΤΗΝ Βουρβουρού.Απίστευτο μέρος ε; Ναι έστω. Πάω εκεί αρκετές φορές αλλα δεν ήξερα που ανήκει ακριβώς γεωγραφικά. Ωραία είναι αλλα δυστυχώς δεν βρίσκεις έυκολα σκιά οπότε πρέπει να κουβαλάς ομπρέλες κ μλκείες Άσε που πλέον είναι τίνγκα στον κόσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 αυτές οι παραλίες είναι μόνο για καθημερινές Ιούνη και Σεπτέμβρη. Οι φωτό του Finn είναι καταπληκτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Βρείτε τις διαφορές: he's got 2 balls. she only got one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εν αρχή, το κοντοσούβλι. Και το ρύζι της λίλιθ που τα έσπαγε. Φαΐ, πιοτό και μαίτσαλ. Πήρε ώρα να ξεκινήσουν να πίνουν αντρίκεια, αλλά το κατάφεραν. Τι 'ναι θεός, τι ημίθεος και τι τ'ανάμεσό τους;;; Χαρά γεμάτα. Η προτομή ενός ρωμαίου αυτοκράτορα. Όχι, σοβαρά τώρα, τι είναι θεός, τι ημίθεος κτλ; Σπίθες πετά. Βαμπίρ, σπαθιά, καπέλα, κάλτσες, απ' όλα έχωωωω. Where is your tobacco now. If you can't ban them, EAT THEM RAW. Ο Τούφας και το χαρέμι του. Ο Παραγωγός. Ρακές και σπαρίλες. Ναι, το 'χουμε δει το ντεκολτέ. Ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι, αλλά ο τούφας είναι ο τροχονόμος. Ο Τούφας και το χαρέμι του νο.2. Τρίο μούτζες. 'Οταν μεγαλώσω θα γίνω βασιλιάς/θα έχω το χαρέμι μου στο κέντρο της σπηλιάς. Γλυκουλίνια. Couch view. Weed, love and peace. Ανελέητος και ατέρμονος γόης. Να γυρίζει. OOT ελιταριό. Φωτογραφίες απ' τη Δρέσδη και το Στάλινγκραντ: Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2009 από Lucifer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα