Supes Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 εξαιρετικές! μπράβο! Σ'ευχαριστώ πολύ Αυτό που με έχει ψιλοχαζέψει με την 2η εντωμεταξύ, είναι πως το μπροστινό παγκάκι -λόγω του hdr, υποθέτω- έχει "μπλέξει" με τα χόρτα που βρίσκονται πίσω του κι έχει αποκτήσει το εφέ της διαφάνειας + τα χόρτα που βγαίνουν κανονικά μπροστά και ανάμεσα του και μου ενισχύεται ακόμα περισότερο η ψευδαίσθηση, σαν να εμφανίζεται εκείνη τη στιγμή/σαν ολόγραμμα ας πούμε... (λίγο ακόμη και περιμένω να εμφανιστεί επάνω του καθιστός o dr.who ένα πράμα =p). Πέρα από την πλάκα, όμορφη φωτο συνολικά, αλλά πραγματικά όποτε την κοιτάω το βλέμμα μου καθηλώνεται στο παγκάκι-"φάντασμα". Τγε μπιεν. Μμμμ ενδιαφέρον προσέγγιση. Αυτό ήθελα να πετύχω με την φώτογραφία και αυτό μου αρέσει στην φωτογραφία γενικότερα. Δεν με νοιάζει να φτιάχνω ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα το ακριβώς αντίθετο βασικά! Να φτιάχνω μια εικόνα που αντικατοπτρίζει πώς βλέπω τον κόσμο, τι κόσμο έχω στο μυαλό μου. Τα χόρα btw είναι ακριβώς έτσι μπλεγμένα στο παγκάκι, αν επιστκεφτείς ποτέ την Κέρκυρα πες μου να σου πω που ακριβώς είναι! Είναι μαγικό, ωστόσο δεν στο προτείνω να κάτσεις, ειδικά καλοκαίρι. Σ' ευχαρισώ πολύ για τα σχόλια σου (νομίζω ξανά-αρχίζω doctor who). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ε να μην πάω και εγώ σαν παιδί στο Auto Battleship Festival? Πήγα και άνοιξε το μάτι μου μπορώ να πω! Έβγαλα αρκετές αλλά θα σας δείξω τα αμάξια που ξεχώρισαν για εμένα (ήταν και άλλα 2 αλλά είχε λαό γύρο και δεν μπόρεσα να κάνω λήψη) Όπλο μου ένα Vodafone Smart 3... **Του φίλου Δημήτρη που κέρδισε και το 1ο βραβείο JapStyle με ανταγωνισμό τα ομορφότερα γιαπωνέζικα αμάξια στην Ελλάδα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 B & W grainy London Charing Cross Covent Garden 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ε να μην πάω και εγώ σαν παιδί στο Auto Battleship Festival? Πήγα και άνοιξε το μάτι μου μπορώ να πω! Έβγαλα αρκετές αλλά θα σας δείξω τα αμάξια που ξεχώρισαν για εμένα (ήταν και άλλα 2 αλλά είχε λαό γύρο και δεν μπόρεσα να κάνω λήψη) Όπλο μου ένα Vodafone Smart 3... **Του φίλου Δημήτρη που κέρδισε και το 1ο βραβείο JapStyle με ανταγωνισμό τα ομορφότερα γιαπωνέζικα αμάξια στην Ελλάδα Αυτο το ασπρομαυρο με το χρωμα σε ενα συγκεκριμενο αντικειμενο με το κινητο πως το κανεις; με ποιο προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τράβηξε κανονική φωτό και την σόπαρε μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Yπαρχουν και τα κλασσικα προγραμματακια….. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.bizo.coloreffect αλλα για σωστο αποτελεσμα οπως ειπε και το Paoki μονο με photoshop….. http://www.tricky-photoshop.com/partial-black-white/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μαμά δες! Ένα κύμα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο το ασπρομαυρο με το χρωμα σε ενα συγκεκριμενο αντικειμενο με το κινητο πως το κανεις; με ποιο προγραμμα Με Photoshop άμα θες στείλε πμ να σου πω πως! Αυτό το κινητό πάντως όποτε θέλει τραβάει καλές φωτογραφίες! αυτές οι 3 είναι από τα καλύτερα αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καστοριά 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ε να μην πάω και εγώ σαν παιδί στο Auto Battleship Festival? Πήγα και άνοιξε το μάτι μου μπορώ να πω! Έβγαλα αρκετές αλλά θα σας δείξω τα αμάξια που ξεχώρισαν για εμένα (ήταν και άλλα 2 αλλά είχε λαό γύρο και δεν μπόρεσα να κάνω λήψη) Όπλο μου ένα Vodafone Smart 3... **Του φίλου Δημήτρη που κέρδισε και το 1ο βραβείο JapStyle με ανταγωνισμό τα ομορφότερα γιαπωνέζικα αμάξια στην Ελλάδα ειμαι σε φαση... οπως ενα παιδι που μπαινει σε παιχνιδαδικο και δεν ξερει ποιο να πρωτοδιαλεξει.. αχχχχχχ... πολυ καλες οι φωτο. μπορουσες να δοκιμασεις να παιξεις και με χαμηλες γωνιες ληψης απο πλαγια. κανει το αμαξι να φαινεται mighty! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ε να μην πάω και εγώ σαν παιδί στο Auto Battleship Festival? Πήγα και άνοιξε το μάτι μου μπορώ να πω! Έβγαλα αρκετές αλλά θα σας δείξω τα αμάξια που ξεχώρισαν για εμένα (ήταν και άλλα 2 αλλά είχε λαό γύρο και δεν μπόρεσα να κάνω λήψη) Όπλο μου ένα Vodafone Smart 3... * SPOILER * ειμαι σε φαση... οπως ενα παιδι που μπαινει σε παιχνιδαδικο και δεν ξερει ποιο να πρωτοδιαλεξει.. αχχχχχχ... πολυ καλες οι φωτο. μπορουσες να δοκιμασεις να παιξεις και με χαμηλες γωνιες ληψης απο πλαγια. κανει το αμαξι να φαινεται mighty! Ξερεις τι? Τελευταία στιγμή έμαθα πως είναι το φεστιβάλ και τελευταία στιγμή πήγα. Και αυτές που έβγαλα τις έβγαλα για την πλάκα μου, άμα ήξερα θα είχα πάει με φωτογραφική. Γενικός σαν ποιότητα, ανάλυση πως σας φαίνεται??Αποστολή από το Vodafone 975 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Από το μπαλκόνι μου, έτσι για να δω τι θα βγει... https://www.youtube.com/watch?v=5l5vg5ox9-g&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Από το μπαλκόνι μου, έτσι για να δω τι θα βγει... https://www.youtube.com/watch?v=5l5vg5ox9-g&feature=youtu.be Αν δεν ήξερα τι κάνεις θα έλεγα πως είναι απλά ένα png που απλά ρολάρει διαγώνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα